رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان عنوان کرد

تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن قارچ دکمه ای در گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، از تولید حدود چهار هزار تنی قارچ دکمه ای در استان خبر داد و گفت: سطح زیر کشت این محصول بالغ بر ۱۷ هکتار است.

صالح محمدی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به فعالیت ۱۳ واحد صنعتی تولید قارچ دکمه ای در استان گیلان، اظهار کرد: مساحت این واحدها ۱۴۳ هزار و ۱۷ مترمربع بوده و سالانه سه هزار و ۲۸۴ تن تولید دارند.

وی همچنین از تولید قارچ دکمه ای در ۱۴۰ واحد مشاغل خانگی به مساحت ۳۴ هزار و ۷۲۸ مترمربع خبر داد و افزود: تولید سالانه در بخش مشاغل خانگی نیز به ۶۵۷ تن در سال می رسد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان مجموع سطح زیر کشت قارچ صنعتی در استان را ۱۷۷ هزار و ۷۴۵ مترمربع دانست و خاطرنشان کرد: سالانه شاهد تولید سه هزار و ۹۴۱ تنی قارچ دکمه ای در استان هستیم.

محمدی با اشاره به تولید قارچ صدفی در دو واحد از مشاغل خانگی، یادآور شد: ظرفیت تولید این محصول نیز ۱۱ تن در سال است.

وی از ارسال قارچ های پرورشی استان گیلان به استان های مجاور خبر داد و تاکید کرد: این محصول در بازارهای داخل استان نیز عرضه می شود و فروش خوبی دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به انجام بسته‌بندی محصول تولیدی قارچ در واحدهای پرورشی، گفت: قارچ در تنظیم فشار خون و کلسترول بسیار مفید بوده و با مصرف آن می‌توان پروتئین بدون چربی را در اختیار بدن قرار داد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403110704906
  • خبرنگار : 50040