به گزارش ایسنا، در این جلسه که با حضور حجتالاسلام ایمانیپور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، آل صادق سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق و حجتالاسلام اباذری برگزار شد، نمایندگان دستگاهها و نهادهای ایرانی و عراقی مسوول در برگزاری این رویداد عظیم درخصوص ابعاد گوناگون محتوایی و اجرایی این رویداد بحث و تبادل نظر کردند.
حجتالاسلام ایمانیپور، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی که به عنوان مهمان ویژه در این نشست حضور داشتند، ضمن تشکر از همه حضار و نهادهای همکار در ستاد اربعین از شهدای مقاومت ابومهدی مهندس و شهید حاج قاسم سلیمانی تجلیل کرده و با اشاره به تجربه برگزاری دهمین دوره جایزه جهانی اربعین در ماه گذشته و دریافت بیش از ۳۲۰۰۰ اثر از ۴۲ کشور در موضوعات مختلف بیان کرد که این امر نشان داد در صورت همافزایی و هماهنگی دستگاههای همکار نتیجه کار اثربخش و موفق خواهد بود.
وی با تاکید بر تلاش جهت عمق بخشی و گسترش برکات رویداد اربعین، این سعی را تشکر از خداوند متعال بابت این نعمت الهی دانست.
حجتالاسلام ایمانیپور افزود: ما میتوانیم به اربعین به عنوان یک رویداد و یا یک جریان نگاه کنیم. در منظومه فکری مقام معظم رهبری مدظلهالعالی باید به اربعین نگاه تمدن ساز داشته باشیم. این ستاد به منظور عمق بخشی به اربعین تشکیل شده است و باید در این نشست فکر کنیم که با چه راهکاری میتوانیم بر جلوه فعالیتهای فرهنگی در طول ایام برگزاری اربعین بیفزاییم.
وی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری مدظله العالی اربعین را قوت اسلام و مصداق آیه «وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ» دانستهاند. در منظومه فکری ایشان آن چه در مقابل حرکت عظیم مردمی در اربعین اتفاق افتاده است، توطئه سکوت است اما انسان رسانهها و رسانههای آزادی خواه باعث انتشار و توزیع اربعین شده اند. حالا اما توطئه تحلیلهای خصمانه به وجود آمده است. به دروغ القا کردند که اربعین یک اقدام دولتی و در مقابل حج است و شیعیان به خاطر تقابل با اهل سنت به دنبال آن هستند در حالی که میدانیم اهل سنت عاشق اهل بیت علیهم السلام هستند. البته ما اینها را پشت سر گذاشتیم اما از توطئه دشمن نباید غافل بود.
در ادامه این نشست که با حضور نمایندگان دستگاهها و نهادهای تصمیمگیر برگزار شد، درخصوص مسائل مختلف فرهنگی قبل، حین و بعد از ایام اربعین بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
انتهای پیام