به گزارش ایسنا، قرارداد همکاری شرکت آب و فاضلاب مشهد با دانشگاه فردوسی با عنوان پروژه «مشهد، شهر حساس به آب» در حاشیه بیستمین نمایشگاه بین المللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران و با حضور مدیرکل روابط عمومی وزارت نیرو منعقد شد.
این قرارداد همکاری به منظور فرهنگسازی در بین دانشآموزان و دبیران مدارس مشهد اجرا میشود و ۱۰ هزار دبیر مدرسه و ۱۵۰ هزار دانش آموز را در بر خواهد گرفت.
غلامحسین مقیمی، مدیرکل روابط عمومی وزارت نیرو در آیین امضای این قرارداد که وارد سومین سال خود میشود با تشریح وضعیت منابع آبی کشور بهویژه کلانشهرهایی مانند مشهد مقدس اظهار کرد: خوشبختانه امروز میتوانیم بگوییم که با ابزارهای فرهنگی مشکلات مربوط به آب را حل کنیم؛ در کشور میزان بارش و ورودی آب مشخص و میزان مصرف نیز معین است، اما منابع آب محدودیت دارد و باید از ابزارهای فرهنگی در زمینه مدیریت آب استفاده کرد.
وی ادامه داد: شرکت آب و فاضلاب کشور به عنوان متولی تامین آب شرب و بهداشت شهروندان باید تلاش کند آموزش مدیریت مصرف آب در کل کشور اجرا شود تا تغییر رفتار در مصرفکنندگان به وجود بیاید.
وی افزود: مصرف کننده باید بداند چگونه مصرف را کاهش دهد و این وظیفه ما است که راهکارهای لازم را ارائه دهیم.
در این مراسم همچنین حسین اسماعیلیان، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد اظهار کرد: مشهد ۳.۵ میلیون جمعیت ثابت دارد و سالانه ۳۰ میلیون زائر جذب میکند که عمدتاً مربوط به فصلی است که آب بیشتری مصرف میشود.
وی تصریح کرد: وضعیت دشتهای مشهد ممنوع یا ممنوعه بحرانی است، چراکه فرونشست زمین در این منطقه بالاست و علت این است که حدود ۸۰ درصد مصرف آب مشهد مربوط به آبهای زیرزمینی است.
به گفته او، در تابستان گذشته حدود شش درصد کاهش مصرف آب را در مشهد شاهد بودیم که طرح مشهد، شهر حساس به آب، کمک شایانی به مدیریت مصرف آب داشت.
انتهای پیام