اختتامیه نهمین جشنواره رسانهای ابوذر استان پنجشنبه چهارم بهمن در سالن اجتماعات لاله سپاه صاحبالامر (عج) برگزار شد و در این مراسم از «مهسا گنجهفرد» خبرنگار ایسنا به عنوان جوان برتر رسانه استان تقدیر به عمل آمد.
در این مراسم «پیام تیرانداز»، مدیرعامل خبرگزاری فارس اظهار کرد: مخاطب رسانههای ما بیشتر از اخبار حوادث و جنایاتها بازدید میکنند و ما اهالی رسانه باید هنر زیبا دیدن را مدنظر داشته باشیم اما این به آن معنی نیست که تلخیها را نبینیم بلکه باید تلخیها را با قاعده بگوییم و فقط در بیان مشکلات متوقف نشویم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: باید تلاشهایی که صورت میگیرد را در کنار مشکلات ببینیم و الگوهای موفق را نیز برجسته کرده و به مردم نشان دهیم.
تیرانداز گفت: گاه برخی رسانههای ما طوری کشور را معرفی میکنند که موجب ناامیدی است و یا برخی فیلمهایی که برای جشنوارهها فرستاده میشود سراسر سیاهنمایی است در صورتی که باید زیباییها را ببینیم و نشر دهیم.
وی ادامه داد: برای جهاد تبیین باید شرایط روز را بشناسیم چراکه شرایط متفاوت است و مثل گذشته نیست و فقط روزنامهها منبع خبری نیستند بلکه کانالهای متفاوت هم اطلاعات را به راحتی و سریع به مخاطب ارائه میدهند.
مدیرعامل خبرگزاری فارس گفت: در شرایط فعلی جامعه امروز پلتفرمها روی کار آمدهاند و قاعده سرزمینها تغییر کرده و کسی که امروز سوار بر دادههاست، صاحب قدرت محسوب میشود.
وی در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: راه غلبه و موفقیت در روایتگری است تا به سمت مردمی شدن رسانه پیش برویم چراکه اگر در بین مردم نفوذ نداشته باشیم نمیتوانیم در روزگار کنونی کار رسانهای درست انجام دهیم.
تیرانداز گفت: دشمن دائم در حال روایت است و ما اگر خیلی هنر کنیم خبر دقیق و به موقع منتشر میکنیم درصورتی که باید بدانیم خبر کار روایت را نمیکند و روایتگری هنر است.
وی افزود: در حوزه جهاد تبیین فقط نباید به کار خبر بسنده کرد بلکه روایتگری هنر مهمی است که ما اهالی رسانه باید خود را به آن مجهز کنیم.
شرکت ۱۹۸ نفر در جشنواره ابوذر قزوین
به گزارش ایسنا، در ادامه «علی اسدالله» دبیر نهمین جشنواره رسانهای ابوذر استان قزوین اظهار کرد: در راستای این جشنواره پس از طی مراحل مقدماتی در ۱۲ آبان از پوستر نهمین جشنواره رسانهای ابوذر رونمایی شد و دبیرخانه تلاش کرد تا صیانت از آثار خبرنگاران را به درستی انجام دهد.
وی افزود: جشنواره ابوذر به عنوان یک رویداد تأثیرگذار فرهنگی در استان و کشور به شمار میرود و نقش بسزایی در روشنگری دارد؛ در این جشنواره هیأت داوران از خراسان رضوی انتخاب شدند و در این مسیر خللی به استقلال داوران وارد نشده است.
رئیس بسیج رسانه استان قزوین گفت: بسیج رسانه با برگزاری این جشنواره سعی دارد برای تربیت نسل جوان انقلابی و مطالبهگر فرصتی مهیا کند تا نسل جوان در فضایی جدی وارد شده و توان و آموختههای خود را محک بزند.
وی ادامه داد: ۱۹۸ نفر از اصحاب رسانه در نهمین دوره جشنواره رسانهای ابوذر شرکت کردند و بالغ بر ۵۵۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که در نهایت ۴۸۰ اثر برای داوری ارسال شد. ۳۰ اثر برتر انتخاب شده و در هر قالب از سه اثر برتر تجلیل شد.
اسدالله خاطرنشان کرد: محورهای آثار ارسالی شامل شعار سال، پیوند رسانه و صنعت، مقابله با آسیبهای اجتماعی، دستاوردهای انقلاب اسلامی، بسیج و حوزههای اقدام، امید و نشاط آفرینی، خانواده، جامعه و فرزندآوری، سبک زندگی ایرانی اسلامی و در نهایت بخش ویژه روایت پیشرفت و جبهه مقاومت بود.
دبیر جشنواره ابوذر قزوین در پایان گفت: این جشنواره ایستگاه پایانی نبود و ما با رویکرد آموزشی و برگزاری کارگاههای تخصصی در راستای ارتقای دانش اصحاب رسانه قدم خواهیم برداشت.
انتهای پیام