رئیس انجمن خیرین مدرسه‌ساز استان عنوان کرد

کمبود ۷۰۰ هزار مترمربع مدرسه در خوزستان/ وجود بیشترین کلاس‌های سنگی در مسجدسلیمان

رئیس انجمن خیرین مدرسه‌ساز خوزستان گفت: خیرین مدرسه‌ساز مشارکت می‌کنند اما انتظار می‌رود طرف دیگر مشارکت که دولت است تعهدش را به موقع انجام دهد و مبادا پروژه‌ای در انتظار مشارکت دولت معطل بماند.

زیبا صالح‌پور در نشست توسعه عدالت در فضای آموزشی با مشارکت مردم که امروز (۴ بهمن‌ماه) با حضور رئیس جمهور در شهرک نفت اهواز برگزار شد، اظهار کرد: نگاه درست و زیبای دکتر پزشکیان نسبت به آموزش و پرورش را در یک جمله ساده جست‎وجو کردم، وقتی که گفتید من برای ساخت مدرسه کارگری می‌کنم. این را یک شعار نمی‌دانیم زیرا دکتر مسعود پزشکیان شعار نمی‌دهد. این جمله برخاسته از دل پاک شما است و لاجرم بر همه دل‌های پاک نشسته و می‌نشیند. من دیدم که شما دیروز در روستاها بیل و کلنگ در دست گرفتید و خانه بهداشت ساختید.

به گزارش ایسنا، وی افزود: این جمله رئیس جمهور برای ما نویدی خواهد بود که شما تا آخر برای مدرسه و آموزش و پرورش ایستاده‌اید. شما به خوبی دریافته‌اید که جهان را انسان‌ها می‌سازند و انسان‌ها را آموزش و پرورش می‌سازد؛ بنابراین درست هدف‌گذاری کرده‌اید.

خوزستان به ۷۰۰ هزار مترمربع مدرسه جدید نیاز دارد

رئیس انجمن خیرین مدرسه‌ساز خوزستان گفت: باید مدیران نیز به این نگاه و هدف اصولی رئیس جمهور جامه عمل بپوشانند. خیرین انسان‌های فهیم و آگاهی هستند که وجود ارزشمندشان مملو از عشق است. انسان‌های فهیمی که با درک درست اولویت را به نظام تعلیم و تربیت داده‌اند و داشته‌های خود را تقدیم این نظام کرده‌اند تا پایه‌ها را استحکام بخشند.

صالح‌پور عنوان کرد: اگر به مدارس ساخته‌شده در خوزستان اشاره نکنم، بی‌انصافی است. مدارس زیادی در خوزستان ساخته شده است و به جایگاه بسیار بالاتری ارتقا پیدا کرده‌ایم اما تا رسیدن به جایگاه مورد نظر و برای رسیدن به جایگاه مناسب و نه نرسیدن به میانگین کشور، فاصله بسیار زیادی داریم. 

وی افزود: میانگین سرانه آموزشی در کشور ۵.۲۸ مترمربع اما در خوزستان ۴.۵۷ مترمربع است و فاصله زیادی داریم و برای رسیدن به این میانگین حداقل باید ۷۰۰ هزار مترمربع مدرسه در خوزستان ساخته شود.

مشارکت ۹۷ درصدی خیرین خوزستان در مدرسه‌سازی

رئیس انجمن خیرین مدرسه‌ساز خوزستان  گفت: ما و خیرین تا پای جان ایستاده‌ایم و به اندازه‌ای که توان داریم مدرسه می‌سازیم. مشکلات امروز را به پای شما و دولت‌تان نمی‌گذارم و چهار سال بعد باید در مورد دولت شما صحبت کنیم. مردم برای مشارکت از هیچ کوششی دریغ نخواهند کرد. میزان مشارکت خیرین در مدرسه‌سازی خوزستان ۹۷ درصد است و در سه سال اخیر ۲ هزار و ۱۹۴ کلاس درس در خوزستان ساخته شده است و از این میزان، خیرین در ساخت ۲ هزار و ۵۱ کلاس مشارکت داشته‌اند.

وی افزود: خیر همیشه آن نیست که پول زیاد داشته باشد. یک بانو در یکی از روستاهای بهبهان که شش فرزند یتیم را سرپرستی می‌کند و تنها دارایی‌اش یک قطعه زمین است که خود در آن کشاورزی می‌کند. وقتی فرزندش به خدمت سربازی رفت در سانحه برق‌گرفتگی در خرمشهر از دنیا رفت؛  این مادر که از نعمت سواد برخوردار نیست اما از نعمت معرفت برخوردار است و دیه فرزندش را که خود از نظر مالی به آن نیازمند است، به جای برطرف کردن نیازهای خود این پول را تقدیم ساخت مدرسه برای بچه‌های روستایشان کرد؛ این بانو «سیده نخواسته بالش‌زریان» است.

صالح‌پور بیان کرد: در خوزستان حتی افرادی که بضاعت مالی کمتری دارند این شعور را دارند که باید به کمک آموزش و پرورش بیایند. انتظار می‌رود برای رسیدن به نقطه مطلوب به طور ویژه ره‌آوردهای خوبی در حوزه آموزش و پرورش داشته باشیم. چراغ امید در دل ما روشن است که سفر دکتر پزشکیان نوید رفع بسیاری از مشکلات خواهد بود.

وجود ۵۴۰ کلاس سنگی در خوزستان

وی افزود: خیرین مدرسه‌ساز مشارکت می‌کنند اما انتظار می‌رود طرف دیگر مشارکت که دولت است تعهدش را به موقع انجام دهد و مبادا پروژه‌ای در انتظار مشارکت دولت معطل بماند.

رئیس انجمن خیرین مدرسه‌ساز خوزستان خاطرنشان کرد: خوزستان ۵۴۰ کلاس سنگی دارد و متاسفانه بیش از ۶۰ درصد این کلاس‌های درسی در مسجدسلیمان هستند؛ شهری که جهان، نفت را به نام آن می‌شناسد. انتظار داریم نفت به مدد مسجدسلیمان بیاید. بچه‌های مسجدسلیمان بچه‌های شاه‌لوله‌های نفت هستند و بر لوله‌ها بازی می‌کنند اما در مدارسی درس می‌خوانند که بسیار قدیمی هستند؛ یکی از مدارس مسجدسلیمان در سال ۱۳۰۶ و دیگری در سال ۱۳۱۱ ساخته شده است.

وی افزود: قول می‌دهیم مشارکت خیرین در آینده بیشتر شود اما نیازمند نگاه ویژه هستیم. ما خیرین به کمک نوسازی مدارس قول می‌دهیم مشکل همه شهرها را از نظر فضای آموزشی حل کنیم اما باید دو شهر مسجدسلیمان و ایذه از دوش ما برداشته شود. زیرا این شهرها بیشترین مدارس سنگی را دارند.

رئیس انجمن خیرین مدرسه‌ساز خوزستان گفت: همیشه آرزو داشتم مدیریت زنان توانمند کشور باور شود و من اکنون خوشحال هستم. زنان را در مدیریت شریک کرده‌اید و زنان وزیر، رئیس سازمان و معاون استاندار شده‌اند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۴:۴۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403110403063
  • خبرنگار : 50225