نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس تاکید کرد

ضرورت تدوین برنامه تحول حوزه‌های تبلیغی، ترویجی  و قرآنی در میاندورود

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس با تاکید بر توجه به زیرساخت‌های اداری اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان، گفت: باید برای رسیدن به تحول و توسعه فعالیت‌های تبلیغی، ترویجی، فرهنگی و قرآنی در شهرستان میاندورود با توجه به زیست بوم فرهنگی شهرستان برنامه تدوین شود.

علی بابایی کارنامی به همراه مرتضی بابایی لولتی فرماندار این شهرستان پنج‌شنبه ۴ بهمن در بازدید از اداره تبلیغات اسلامی شهرستان میاندورود با تاکید بر ضرورت توجه مدیران اجرایی و فرهنگی استان به زیرساخت‌های اداری و تجهیز شهرستان، اظهار کرد: توسعه و تحول فعالیت‌های فرهنگی مستلزم تقویت و توجه به زیرساخت‌های مجموعه‌ها و نهادهای فرهنگی و قرآنی است و این امر اجتناب ناپذیر است.

بابایی کارنامی به ظرفیت‌های بسیار ممتاز و سابقه فعالیت‌های دینی میاندورود و روستاهای اثرگذار این شهرستان در حوزه فعالیت‌های دینی و فرهنگی اشاره کرد و گفت: با توجه به سابقه دینی و فرهنگی این شهرستان و برخی توابع آن در حوزه فعالیت‌های دینی و فرهنگی که از دیرباز مورد توجه استان‌های همجوار هم بوده وضعیت نهادها و دستگاه‌های فرهنگی و دینی شهرستان زیبنده مردم فهیم و ولایتمدار این منطقه نیست .

رییس کمیسیون اجتماعی مجلس با تاکید بر نقش اثرگذار و مشارکت مردم در ایجاد تحول فرهنگی و قرآنی، خاطرنشان کرد: عدالت فرهنگی، افزایش امکانات با توجه زیست بوم  و اعتبارات فرهنگی و قرآنی متناسب با برنامه‌ها نیازمند توجه بیشتر مدیران اجرایی و  فرهنگی استان است.

در ادامه این بازدید «مرتضی بابایی لولتی» فرماندار شهرستان میاندورود به نقش مهم و اثرگذار حوزه فرهنگ و قرآن در تحول، توسعه و پیشرفت‌های فرهنگی شهرستان اشاره کرد و گفت: با وجود جمعیت آماری شهرستان و تراکم روستاهای تابع میاندورود و پیشینه بسیار ممتاز برخی روستاهای این مناطق در مناسبت‌ها و شئون مذهبی و دینی مستلزم تقویت و توجه به تمامی ابعاد فرهنگی آن بویژه در بخش اعتبارات یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و قطعا تلاش خواهیم کرد که به این مهم برسیم .

فرماندار شهرستان میاندورود با اشاره به اولویت‌های خود در این شهرستان، بیان کرد: خدمت رسانی، رفاه و معیشت مردم جزء اولویت‌های فرمانداری در دولت وفاق بوده و خواهد بود، اما نباید از اهمیت حوزه فرهنگی بویژه فرهنگ دینی و قرآنی با توجه به سابقه این شهرستان مغفول ماند.

بابایی لولتی تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد در تمامی مناسبت‌های ملی، مذهبی و آئینی با توجه به زیست بوم شهرستان به موضوع فرهنگ هم نگاه ویژه‌ای داشته باشیم.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۳۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403110402911
  • خبرنگار : 51023