به گزارش ایسنا، مهدی دوستی در جلسه رفع موانع مبادلات مرزی کشور با اشاره به دستور اخیر رئیس جمهور مبنی بر تمرکز بر اقتصاد مرز، تأکید کرد: تمرکز ما بر برداشتن گامهای موثر در جهت بهبود معیشت مرزنشینان است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور افزود: امروز جلسهای در همین راستا با حضور معاونین اقتصادی استانهای مرزی کشور و مدیران دستگاههای اجرایی مرتبط تشکیل شد و موضوعات و چالشهای اقتصادی استانهای مرزی مورد بررسی قرار گرفت.
دوستی تأکید کرد: گام اصلی ما فراتر از یک تجارت محدود مرزی است و بازارچههای مرزی بخش کوچکی از اقتصاد مرز است. هدف اصلی ما نیز شکل دادن اکوسیستمهای اقتصادی در دو طرف مرز است که منافع همه بازیگران را تامین کند.
معاون وزیر کشور با اشاره به تشکیل کارگروه بازبینی موضوعات اقتصاد مرز، اظهار داشت: این کارگروه با دو وظیفه مشخص ایجاد شد؛ یکی اصلاحات فرایندهای جاری و دیگری یافتن مدل مطلوب توسعه اقتصاد مرزی که متشکل از تمامی دستگاههای دخیل در اقتصاد مرز و معاونان اقتصادی استانداران مرزی است.
وی تصریح کرد: ۱۵ کشور همسایه که با ۱۶ استان ما مرز مشترک دارند ظرفیت بسیار خوبی است که باید از دل آن، ایران منطقهای را احیا و منافع ملی کشور را تامین کنیم. در جلسه امروز مشخص شد سیاستگذاری صحیح و ضرورت برداشتن موانع تجارت بخش خصوصی گامهایی ضروری برای بهبود وضعیت مرزنشینان است.
وی خاطرنشان کرد: در این جلسه، پس از شنیدن مشکلات استانهای مرزی، راهکارهایی ارائه و برخی از مشکلات که نیاز به بررسی بیشری داشت به دستگاههای مرتبط ارجاع شد.
براساس گزارش مرکز اطلاعرسانی وزارت کشور، مدیران وزارت امور خارجه، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت راه و شهرسازی و وزارت اقتصاد و معاونان اقتصادی استانهای مرزی کشور از حاضران در این جلسه بودند.
انتهای پیام
معاون وزیر کشور تاکید کرد
برداشتن گامهای موثر در جهت بهبود معیشت مرزنشینان و شکلگیری اکوسیستمهای اقتصادی در دو طرف مرز در دستور کار وزارت کشور
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور گفت: هدف اصلی ما در تبادلات با همسایگان، شکل دادن اکوسیستمهای اقتصادی در دو طرف مرز است که منافع همه بازیگران را تامین کند.