اصغر ناظری ضمن بازدید از مراحل ساخت این باشگاه ورزشی اظهار کرد: چوگان نهتنها یک ورزش، بلکه تاریخ، سنت و آئین ایرانی است و تنها ورزشی است که در یونسکو به نام ایران به ثبت رسیده است.
وی افزود: دانشگاه صنعتی اصفهان و یک شرکت دانش بنیان در اقدامی بینظیر، کمتر از یک سال است که وارد عرصه ساخت این میدان تخصصی سوارکاری چوگان شدهاند و این خدمتی ارزشمند در احیای این ورزش ملی برای مردم اصفهان و دانشگاهیان خواهد بود.
رئیس فدراسیون چوگان ایران ادامه داد: انتظار میرود، پیشبینی روند ساخت این زمین تا پایان اسفند سال جاری به اتمام رسیده و بتوانیم برای سال آینده یکی از رقابتهای مهم ملی را در این پیست مجهز و نمونه کشور برگزار کنیم.
علی علیخانی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان با بیان اینکه، تاکنون هزینهای بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان برای ساخت این باشگاه ملی انجام شده است، اظهار کرد: این شرکت اولین شرکت دانشبنیان کشور است که باشگاه ورزشی چوگان به ثبت رسانده است و برای حضور جدی در رقابتهای ملی و بینالمللی آماده میشود.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابطعمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، وی افزود: مشارکت و توجه دانشگاه صنعتی اصفهان به ورزش چوگان و اختصاص زمین در کنار امکانات ورزشی ارزنده این دانشگاه میتواند منجر به شکلگیری یکی از بزرگترین و مجهزترین میادین تخصصی چوگان در کشور شود.
این شرکت دانشبنیان در حوزه شیمی و پلیمر توسط جمعی از جوانان نخبه و دانشآموختگان دانشگاههای صنعتی اصفهان، تهران، امیرکبیر و صنعتی شریف در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان فعالیت میکند.
انتهای پیام