احمد بامری امروز در همایش استانی خیرین سلامت با بیان اینکه در استان سیستان و بلوچستان مشارکت اجتماعی تاریخ دیرینه ای دارد، افزود: اگر به گذشته تاریخ استان نگاه کنیم، در منطقه سیستان فرهنگ اشر و مدد جهت لایروبی انهار صورت می گرفت و در منطقه بلوچستان نیز سنت میار جل برای دفاع از مظلوم و اختلافات بود که ظرفیت بالای مشارکت مردم در برنامه های اجتماعی بوده است.
وی افزود: ما باید به موضوع پیشگیری از بیماری ها و خود مراقتی نگاه ویژه ای داشته باشیم و از تمام ظرفیت های مردمی و سمن ها در جهت ارتقاء سلامت استفاده کنیم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه بالاترین آمار تالاسمی کشور مربوط به استان سیستان بلوچستان است تصریح کرد: بیش از ۳ هزار و ۴۰۰ نفر بیمار تالاسمی در استان وجود دارند و از این بیماری رنج می برند.
مهندس بامری افزود: دانشگاه های علوم پزشکی حدود ۳۰ درصد در سلامت مردم نقش دارند و۷۰ درصد سایر نهادها و دستگاه های اجرایی تاثیرگذار هستند.
دکتر شهرکی، مدیرکل بیمه سلامت استان با تاکید بر کاهش پرداخت از جیب بیمه شدگان، افزود: تاکنون حدود ۱۲۰ بیماری خاص و صعب العلاج تحت پوشش صندوق بیماران خاص وصعب العلاج قرار گرفته که بار بزرگی از هزینه های این بیماریها که برای خانواده ها به خصوص اقشار آسیب پذیر کمرشکن می باشد را از دوش آنان برداشته شده است.
انتهای پیام