حجتالاسلام محمد سبزی در گفتوگو با ایسنا، کمبود سرمایه در گردش و نقدینگی را از جمله مشکلات صنایع ساوه و زرندیه، بویژه صنایع کوچک و متوسط بیان کرد و گفت: طبق گفته وزیر صمت، طی یکسال گذشته دو هزار میلیارد تومان تسهیلات به صنایع استان مرکزی اختصاص یافته است که لازم است اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی سهم ساوه و زرندیه را از این میزان تسهیلات اعلام کند.
وی درخصوص دیدار اخیر خود با وزیر صمت اظهار کرد: در این دیدار مشکلات و موانع تامین برخی ماشینآلات و تجهیزات صنایع مطرح و مقرر شد سازوکار لازم برای رفع این موانع و واردات ماشینآلات در حوزه صنایع و معادن اجرایی شود.
نماینده ساوه و زرندیه با اشاره به اینکه تنش آبی یکی از مشکلات اساسی صنایع ساوه و زرندیه است، گفت: موضوع بازچرخانی پساب صنعتی و استفاده از آن بجای آب شرب به استثنای صنایع غذایی و دارویی موضوع مهمی است که که در این جلسه نیز مطرح شد. باید تمهیدات لازم برای مکلف شدن صاحبان صنایع به ایجاد تصفیهخانه در صنایع و بازچرخانی پساب در چرخه تولید اندیشیده شود.
وی با تاکید بر اینکه باید وزارت صمت سیاستهای تشویقی برای اجرایی شدن بازچرخانی پساب صنعتی در نظر بگیرد، گفت: استفاده از پساب صنعتی ظرفیت بالقوهای است که می تواند نیاز صنعت به آب را برطرف کرده و مانع بهرهبرداری از آب شرب یا آبهای زیرزمینی شود.
وی با بیان اینکه بازچرخانی پساب صنایع در برنامه هفتم توسعه مورد تاکید واقع شده است، گفت: بازچرخانی فاضلاب صنعتی و در اختیار صنعت قرار دادن آن، از برنامههای توسعهای است و در برنامه هفتم بر اجرای آن تاکید شده است.
حجتالاسلام سبزی گفت: سامانهای شدن تخصیص ارز موجب جلوگیری از ایجاد رانت شده است.
انتهای پیام