حسن طاهراحمدی روز سهشنبه دوم بهمن در آیین تکریم رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی قزوین اظهار کرد: شاخص موفقیت در حوزه سلامت، رضایت مردم است و باید گفت همه دولتها به این شاخص اهمیت میدهند. همه ما به خوبی میدانیم که حوزه سلامت بسیار گسترده است و تمامی مسائل اعم از بهداشت، دارو، احداث بیمارستانها و تجهیزات همه مرتبط با حوزه سلامت است.
وی گفت: در ایران عزیز ما نیز همه دولتها، سعی کردند که به حوزه سلامت نسبت به سایر حوزهها بیشتر بها بدهند و مشکلات این حوزه را مرتفع کنند اما باید گفت که علیرغم تمام تلاشها هنوز به نقطه مطلوب در حوزه سلامت نرسیدهایم درحالیکه حوزه سلامت میتواند باعث سرافرازی و افتخار دولتها باشد و خدایی نکرده اگر دولتی نتواند در حوزه سلامت موفق عمل کند، ممکن است که باعث سرافکندگی شود.
این مسئول با بیان اینکه امروز وزارت بهداشت و درمان فقط در حوزه نیروی انسانی و بدهکاری دارویی بیش از ۱۰۰ همت (هزار میلیاد تومان) بدهکار است، افزود: این موضوع نقش تعیین کنندهای در مسائل بهداشتی و درمانی دارد و چنانچه مرتفع نشود میتواند منجر به نارضایتی باشد اما با تدبیر رهبر معظم انقلاب از صندوق ذخیره ارزی بالغ بر یک میلیارد دلار به وزارت بهداشت کمک شد و امیدواریم حوزه سلامت بتواند با این تدبیر عالمانه و پیگیری رئیس جمهور نفس راحتتری بکشد.
وی بیان کرد: بدهکاری سنگین دانشگاه علوم پزشکی قزوین باعث مشکلات بسیاری خواهد شد و اگر نمایندههای مردم در مجلس شورای اسلامی و استاندار قزوین کمک نکنند، قطعاً مشکلات حوزه سلامت و بهداشت و درمان در استان قزوین بیشتر میشود چرا که هر ماه ۷۰ میلیارد تومان به این بدهی افزوده خواهد شد.
سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی قزوین تصریح کرد: همانطور که رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی قزوین اشاره کردند پروژههای در حال احداث بزرگی در استان قزوین وجود دارد اما با توجه به مشاهدات میدانی و همچنین مشورت با یکی از بزرگترین بیمارستانسازان کشور، امروز پروژههای درمانی استان قزوین بالغ بر هفت همت اعتبار نیاز دارد.
وی ادامه داد: یک اشاره کوچک به پروژههایی که رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی قزوین داشتند، میکنم وی اعلام کرد که پروژه احداث بیمارستان شهید رجایی و الحاقی آن بالغ بر ۸۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد در حالی که مشاهدات میدانی ما نشان میدهد که این پروژه بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی ندارد.
طاهراحمدی خاطرنشان کرد: در بحث درآمدهای دانشگاه علوم پزشکی قزوین، نکتهای که وجود دارد این است که درآمد دانشگاه علوم پزشکی قزوین با وجود بیمارستانهای مختلف در استان نسبت به سایر استانهای مشابه با قزوین ۷۰ درصد کمتر است و درآمدهای حاصله صرف پرداخت حق الزحمات نیرویهای شرکتی میشود و باید گفت که پرداخت کارانه کادر درمان امروز بیش از هشت ماه عقب است.
وی افزود: فکر میکردم که استان قزوین در حوزه سلامت سرآمد باشد اما با مشاهداتی که داشتم، متوجه شدم متأسفانه این استان شاهد عقبماندگیهای بسیاری در حوزه سلامت و درمان است و در ادامه راه خدمت نیازمند حمایت ویژه نمایندگان مجلس هستیم.
سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی قزوین در ادامه با اشاره به کاهش نرخ باروری در استان قزوین تصریح کرد: نرخ باروری استان قزوین نسبت به متوسط کشوری، پایینتر است و با توجه به پنجره جمعیتی استان این نرخ باید بالای ۱.۷ درصد باشد اما امروز ۱.۳۳ درصد است.
وی اظهار کرد: با تمام مشکلاتی که وجود دارد معتقدم با وفاق میتوان مشکلات دانشگاه علوم پزشکی قزوین را حل و فصل کرد. باید به فوریت انگیزه و رضایتمندی در یین کادر درمان ایجاد کنیم و معتقدم اگر از ظرفیتهای استان ازجمله ظرفیتهای خیرین استفاده کنیم، میتوانیم شاهد اقبال بیشتری در حوزه سلامت باشیم.
طاهراحمدی در پایان گفت: خواهشمندم که نخبگان حوزه سلامت استان قزوین و تمامی نمایندگان مجلس، مسئولان ارشد استانی و صنعت به کمک دانشگاه علوم پزشکی بیایند، حوزه سلامت تحمل مسائل سیاسی را ندارد چراکه با جان و حیات مردم سر و کار دارد و باید این حوزه را به نخبگان و متخصصان بسپاریم.
انتهای پیام