به گزارش ایسنا، قدرتالله محمدی با حضور در صحن علنی شورای شهر تهران با بیان اینکه در این مدت ۱۷ ناترازی در سازمان آتشنشانی احصا شد که مستقیم با جان مردم ارتباط دارد؛ اما ریشه چندین ساله داشت، گفت: امروز ۸۰ درصد از ناترازی با کمک شهردار و اعضای شورای شهر رفع کردیم.
وی با بیان اینکه چشم همه آتشنشانان کشور به چشم آتشنشانی تهران است و هر اتفاقی در اقصی نقاط کشور رخ دهد به ما زنگ میزنند، افزود: برای اولین بار لایحه مدیریت یکپارچه مدیریت ایمنی کشور تهیه شده و امید است تا پایان سال این لایحه در مجلس اعلام وصول شود و بسیاری از مشکلات و مسائل آتشنشانان همچون موضوع بیمه، شهادت و.... در این لایحه دیده شده است.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی شهر تهران با بیان اینکه سال گذشته به یک میلیون شهروند تهرانی آموزش داده شد و بر همین اساس آمارهای حریق برای اولین بار کاهشی شده است، گفت: مراکز درمانی خط قرمز ماست چرا که روزانه هزاران نفر در آن مراکز تردد میکنند و باید ایمن باشند.
محمدی با بیان اینکه آتش نشانی تهران جزو پنج کشور برتر دنیاست و ۵۳۰۰ نیروی متخصص در همه رشتهها داریم، اظهار کرد: اگر به آتشنشانی لسآنجلس اعلام کردیم که ما میتوانیم به شما کمک کنیم این حرف بیراهی نبود و پیام ما به این کشور، اولین پیام اعلام آمادگی بود.
وی گفت: بعد از ۵۰ سال اقدام به نوسازی ایستگاههای آتشنشانی کردیم و شش ایستگاه در حال تخریب و نوسازی بوده و براساس برنامهریزی انجام شده سالانه دو ایستگاه باید نوسازی شود.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی شهر تهران با اشاره به کسری نیروی انسانی و دستور شهردار تهران برای جذب سالانه ۲۰۰ نیرو به بدنه آتش نسانی، گفت: تاکنون ۷۰ هزار ساختمان از سوی آتشنشانان در حوزه پیشگیری پایش شده است.
محمدی با تأکید بر اینکه با دستور مستقیم شهردار تهران حقوق آتشنشانان رشد خوبی پیدا کرد، به گونهای که روزی که من آمدم فیش حقوقی آتشنشانان هفت میلیون تومان بود و مگر میشود یک آتشنشان هفت میلیون تومان بگیرد؟ اظهار کرد: البته این افزایش حقوق با تورمها مواجه شد و این افزایش خود را نشان نداد و من همیشه میگویم که تصمیمگیران در مورد آتشنشانی اول بیایند لباس و کفش آتشنشانان را حداقل دو ساعت بپوشند اگر توانستند تحمل کنند بعد تصمیم بگیرند.
مدیر عامل سازمان آتشنشانی شهر تهران با بیان اینکه برای اولین بار در تاریخ آتشنشانی، پروژه ۸۰۰۰ واحدی مسکن آتشنشانان در حال پیگیری است، گفت: ۱۳ ماه ماراتن با وزارتخانههای مختلف داشتیم تا مسکن پرسنل به نتیجه برسد.
محمدی با بیان اینکه در این سه سال ۷۰ هزار ساختمان در بخش پیشگیری مورد بازدید قرار گرفتهاند، گفت: عمدتا ساختمانهایی که در آنها حادثه رخ داده ۵ تا ۱۰ اخطار گرفته بودند.
وی با اینکه به دنبال عضویت در مجامع بینالمللی آتشنشانی هستیم تا پرچم جمهوری اسلامی ایران در جمع کشورهای مختلف، همه ساله برافراشته شود، اظهار کرد: در ابتدا نسبت به حضور بانوان آتشنشان مقاومت میشد، اما امروز بانوان بدون دخالت آتشنشانان آقا به عملیات میروند و اماکنی که دسترسی آقایان به آنها ممنوع است، مورد بازدید بانوان آتش نشان قرار میگیرد. در همین راستا دومین ایستگاه آتشنشانان زن را در شرق تهران راهاندازی میکنیم.
محمدی با اشاره به اینکه تفاهمنامه آتشنشانی با وزارت آموزش و پرورش برای بررسی ایمنی مدارس را امضاء کردهایم، گفت: خوابگاههای دانشجویی نیز فرسوده هستند که وارد تفاهم با وزارت علوم شدیم که خوابگاهها ایمنسازی شوند. وزارت بهداشت نیز در این زمینه اعلام آمادگی کرد و دو هزار و ۲۲۸ مرکز درمانی تأییدیه آتشنشانی گرفتند و این روند که برای اولین بار صورت گرفته، همچنان ادامه دارد.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه ما رشته حریق و آتشنشانی در دانشگاهها نداریم و دهها سال است که این موضوع را پیگیری میکنیم، گفت: معضلاتی را در میانگین زمان رسیدن به محل حادثه داریم و در حال حاضر زمان رسیدن به محل حادثه آتشنشانی ۴ تا ۶ دقیقه است.
وی با تأکید بر اینکه پنج ایستگاه آتش نشانی را در دهه فجر در معابر حادثه خیز راهاندازی خواهیم کرد که تا زمان رسیدن نیروهای پشتیبانی، به محل حادثه برسند، گفت: به دنبال ورود تجهیزات جدید هستیم، بهگونهای که در دنیا پنج کشور توانایی تشخیص مواد اشتعال زا و خطرناک را دارند و ایران پنجمین کشور است. سیستم ما ۲۵۶ هزار نوع مواد خطرناک را تشخیص و راهکارهای مقابله با آن را ارائه میدهد.
محمدی با بیان اینکه برای اولین بار در تاریخ بلدیه، کمیته ایمنی در سطح مناطق تشکیل شده و نسبت به مسائل زیادی در حوزه ایمنی اخطار میدهد، گفت: سازمان آتشنشانی همه ساله به این کمیتهها نمره میدهد. در راستای تشکیل این کمیته ۱۲۹ ساختمان ناایمن به ۶۴ ساختمان کاهش یافته و از توان همه دستگاههای مرتبط در این زمینه کمک گرفتهایم و شما ببینید که اگر مالک ساختمان علاءالدین نسبت به نصب نما اقدام کرده، با پیگیریها و فشارهای زیاد بوده است و در این میان بیمارستانها نیز روزانه با تعداد بیشماری از بیماران مواجه هستند و باید ایمنسازی شوند.
مدیر عامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه وضعیت تجهیزات ما مطلوب است، خاطر نشان کرد: با این وجود باید به وضعیت عالی برسیم. روزانه ۴۰۰ حادثه در تهران رخ میدهد و شهر به انبار تبدیل شده است و رفع این حوادث به تجهیزات به روز نیاز دارد و دقت داشته باشید که سال قبل ۴۱۲ نفر جان خود را از دست دادند که امسال به ۳۱۳ نفر رسیده و بخشی از این آمار کاهشی به دلیل عملیات نجات آتشنشانان بوده است.
انتهای پیام