سردار مرتضی عمومهدی، اول بهمن ماه در آیین اختتامیه پنجمین جشنواره رسانهای ابوذر استان مرکزی اظهار کرد: امروز در دنیا، از رسانه برای رساندن حکمرانان به اهداف و نیات خودشان استفاده میشود و آن چیزی که از رسانه در دنیا برداشت میشود، ابزاری برای تامین اهداف و منافع دولتهاست.
وی افزود: در مقابل، آن چیزی که ما در نظام جمهوری اسلامی از رسانه انتظار داریم مجموعهای است که صدای گویای مردم و ابزاری برای رساندن اخبار صحیح و مطلوب باشد. رسانه باید دارای نجابت لازم باشد تا مردم به او اعتماد کنند، لذا امروزه ما نیاز به نجابت رسانهای داریم. اما آن چیزی که در غرب از رسانه انتظار دارند متفاوت است و برای انجام عملیات روانی از آن استفاده میکنند. اولین کشوری که عملیات روانی را تعریف کرد، آمریکا و سازمان پنتاگون بود.
عمومهدی ادامه داد: ما باید از لحاظ فناوریهای نوین، مهارتها و تولید محتوا خود را قوی و توانمند کنیم و سطح آموزشهای لازم را برای افزایش سواد رسانه در جامعه بالا ببریم. ما به این مهم قائل هستیم که رسانه را باید در جهت رساندن حق و حقانیت و تبیین و تمیز حق از باطل استفاده کنیم.
فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی تصریح کرد: باید سرمایهگذاری و کارهای بیشتری انجام شود تا رسانههای کشور با ترویج فرهنگ و زیست رسانهای خود جای خود را در بین رسانههای دنیا باز کنند و بتوانیم در نبرد روایتها و نفوذ رسانههای غربی پیروز شویم و دفاع از مظلوم و ایستادگی در برابر ظالمان را در رسانهها ترویج دهیم.
جواد اکرمی، مسئول بسیج رسانه استان مرکزی نیز در این آئین اظهار کرد: پنجمین جشنواره رسانهای ابوذر استان مرکزی با محورهای شعار سال، جهاد تبیین، پیوند رسانه و صنعت، مقابله با آسیبهای اجتماعی، دستاوردهای انقلاب اسلامی، بسیج و حوزههای اقدام، امید و نشاط آفرینی، خانواده، جامعه و فرزندآوری و سبک زندگی ایرانی اسلامی برگزار شد.
وی افزود: ۳۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ابوذر ارسال شد که از این تعداد، ۲۶۹ اثر پذیرفته و وارد مرحله داوری شدند. داوری این جشنواره بر عهده هیات داورانی از استان اصفهان گذاشته شده است.
اکرمی تصریح کرد: در نهایت ۲۰ اثر به عنوان برگزیدگان پنجمین جشنواره ابوذر استان مرکزی انتخاب شدند. شاخصه جشنواره امسال، تندیس جشنواره است که به جلوه ای از قدس شریف متبرک شده است.
انتهای پیام