به گزارش ایسنا، این اجلاس که با حضور ۳۳ میهمان خارجی شامل رؤسای دانشگاهها، دانشکدهها و دپارتمانهای حوزه علوم و مطالعات اسلامی از ۱۳ کشور عراق، پاکستان، بنگلادش، اندونزی، مالزی، تایلند، افغانستان، سنگال، تانزانیا، قزاقستان، قرقیزستان، ترکیه و روسیه و رؤسا و نمایندگان بیشاز ۳۰ دانشگاه ایرانی در دانشگاه قم برگزار خواهد شد.
میهمانان طی دو روز، نشست تخصصی به تبادل نظر در خصوص ظرفیتها و فرصتهای همکاریهای علمی ـ فرهنگی در حوزه علوم و مطالعات اسلامی خواهند پرداخت.
در این اجلاس گفتوگو محور، نمایندگان دانشگاههای داخل و خارج ضمن معرفی تجربهها و دستاوردهای خود در حوزه علوم اسلامی، فرصتها و زمینههای همکاری در حوزههای فقه و کلام، فلسفه، عرفان اسلامی، الهیات تطبیقی، ادیان و مذاهب، حکمرانی اسلامی، حقوق و اقتصاد اسلامی، سبک زندگی و خانواده اسلامی را بررسی میکند.
تأسیس مجمع بینالمللی همکاریهای علمی و دانشگاهی در حوزه علوم و مطالعات اسلامی، راه اندازی دبیرخانه دائمی اجلاس، دیدار با حضرت آیتالله جوادیآملی، بازدید از مؤسسه نور، کتابخانه آیتالله مرعشی نجفی و برخی دیگر از مراکز علمی از دیگر برنامههای پیشبینی شده در این اجلاس است.
نشست خبری اجلاس مدیران مراکز آموزشی پژوهشی حوزه علوم و مطالعات اسلامی با شعار «آموزش اسلامی تمدن ساز» روز چهارشنبه (سوم بهمنماه) ساعت ۱۰:۳۰ در سالن کنفرانس حوزه ریاست (ساختمان شهید رحیمی) سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار میشود.
انتهای پیام