محمد حسین زاده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه از دیرباز تاکنون نام مردم کرمانشاه با پهلوانی گره خورده، اظهار کرد: در همه جای ایران مردم کرمانشاه را با نام پهلوانی میشناسند، اما متاسفانه در هیچ کجای شهرمان نشانی از این برند دیده نمیشود.
سرپرست هیات ورزش زورخانهای و کشتی پهلوانی کرمانشاه با بیان اینکه در ورودی هر شهر معمولا نماد و یا المانی از برندهای آن شهر دیده میشود که متاسفانه در کرمانشاه این مسئله را نداریم، گفت: معتقدم نماد ورودی شهر کرمانشاه باید نماد پهلوانی باشد.
وی با بیان اینکه جایگاه کرمانشاه در رشته ورزش زورخانهای و کشتی پهلوانی باید در کشور بالا باشد، عنوان کرد: خوشبختانه طی ماههای گذشته اقدامات بسیار خوبی را برای رشد و ارتقاء هر چه بیشتر این رشته در استان اجرایی کردهایم.
حسین زاده تاکید کرد: در این مدت تجهیزات خوبی برای ورزشکاران این رشته خریداری شده و که چندین مرحله اعزام ورزشکارانمان را به مسابقات قهرمانی کشور و حضور در جشنوارهها و مسابقات مختلف داشتهایم.
وی گفت: سرکشی به شهرستانها، برگزاری دورههای مربیگری و داوری و حضور باستانی کاران در تمام اعیاد و جشنها از دیگر اقداماتی است که در ماههای گذشته انجام دادهایم.
سرپرست هیات ورزش زورخانهای و کشتی پهلوانی استان به مظلوم واقع شدن رشته کشتی پهلوانی در کرمانشاه اشاره کرد و گفت: برای اولین بار در حال آمادهسازی یک تیم به منظور شرکت کرمانشاه در مسابقات کشتی پهلوانی در کشور هستیم.
مصطفی مرادیفر نائب رئیس هیات ورزش زورخانهای و کشتی پهلوانی استان نیز در گفت و گو با ایسنا با اشاره به برخی اقدامات انجام شده در هیات در ماههای اخیر، اظهار کرد: کباده، میل، ضرب زورخانهای، ضرب کوچک برای آموزش نونهالان، زنگ زورخانهای و ... از جمله تجهیزاتی است که با حمایت مدیرکل ورزش و جوانان استان برای زورخانهها خریداری شده است.
وی ادامه داد: طی چندماه گذشته آمار ورزشکاران این رشته در استان رشد چند برابری داشته و از حدود ۵۰ نفر به حدود ۲۰۰ نفر افزایش یافته است.
انتهای پیام