مقام فلسطینی: مقاومت برگ برنده قوی در فرایند تبادل اسرا دارد

رئیس مرکز امور اسرا و آزادگان فلسطین اعلام کرد رژیم صهیونیستی با آزادی شخصیت‌های جنبش آزادیبخش فلسطین در مرحله اول آتش‌بس مخالفت کرد.

به گزارش ایسنا، «قدوره فارس» رئیس مرکز امور اسرا و آزادگان فلسطینی یکشنبه اعلام کرد رژیم صهیونیستی با آزادی مروان البرغوثی، احمد سعدات، ابراهیم حامد، عبدالله البرغوثی و چند شخصیت دیگر در مرحله اول مذاکره مخالفت کرد. موضوع آزادی رهبران جنبش آزادیبخش فلسطین در مرحله دوم مذاکرات که ۱۶ روز بعد از اجرای مرحله اول توافق آتش‌بس در نوار غزه و تبادل اسرا آغاز خواهد شد، بررسی می‌شود.

وی به العربی الجدید گفت: رژیم اشغالگر طبق توافق ۱۷۳۷ اسیر فلسطینی را آزاد خواهد کرد که از جمله آنها هزار اسیر از نوار غزه از کسانی هستند که بعد از هفت اکتبر ۲۰۲۳ بازداشت شدند. ۷۳۷ نفر از کرانه باختری و قدس اشغالی هستند. اسرایی که از غزه هستند بیشترشان در زندان نقب و زندان سدی تیمان در جنوب هستند.

وی درباره صحت تبعید اسرای معامله «وفاداری به آزادگان» به خارج از فلسطین گفت: متاسفانه این درست است. اسرائیل تلاش می‌کند تا معامله تبادل اسرا را از محتوای خود خالی کند. ما تبعید را یک مجازات می‌دانیم. اسرائیل از نیاز همه برای توقف این جنگ و توقف خونریزی برای تبعید اسرا استفاده کرد نه فقط تبعید اسرای معامله وفاداری به آزادگان بلکه تبعید حدود ۲۵۰ اسیر فلسطینی از اسرای محکوم به حبس ابد که طی مرحله اول توافق آزاد می‌شوند.

فارس گفت: امروزه نیمی از زندان‌های اسرائیل به گورستان زنده‌ها تبدیل شده‌اند. این یک توصیف مجازی نیست بلکه توصیف دقیق وضعیت اسراست. زندگی همه آنها در معرض خطر است.

وی درباره آزادی مروان البرغوثی، احمد سعدات، ابراهیم حامد و عبدالله البرغوثی در مرحله اول تبادل اسرا گفت: اسرائیل همچنان مصمم است که این‌ها در مرحله اول آزاد نشوند و در نتیجه آزادی آنها ورودی به مذاکرات در مرحله دوم خواهد بود. مقاومت فلسطین برگ برنده قوی برای مجبور کردن اسرائیل به آزادی آنها دارد. مقاومت اسرای ارشدی از افسران شاباک و ارتش رژیم اشغالگر را در اختیار دارد.

قدوره فارس از رژیم اشغالگر بعد از شکست این رژیم در آزادی اسرای خود با زور و تحقق اهداف جنگ خواست رسما توقف جنگ را اعلام کرده و تکمیل عملیات تبادل اسرا را سرعت ببخشد.

وی هشدار داد: اسرائیل اگر منفعتی در از بین بردن توافق داشته باشد این کار را می‌کند. وقتی توافقی بین دو طرف وجود دارد که اعتمادی به یکدیگر ندارند باید ضوابطی وجود داشته باشد و میانجیگران عدم نقض توافق را تضمین کنند.

وی گفت: ملت فلسطین به مبارزه و مقاومت خود در برابر اشغال که در نهایت به پایان خواهد رسید، ادامه خواهند داد. قدرت ما در وحدت ما و یک برنامه متحد تحت پرچم سازمان آزادی بخش فلسطین به عنوان تنها نماینده شرعی ملت فلسطین است و اینکه یک دولت واحد داشته باشیم که امور ما را در کرانه باختری، غزه و قدس شرقی اداره کند. من امیدوارم که رهبران گروه‌های فلسطینی از جنگ غزه درس بگیرند و این را درک کنیم که اداره امور داخلی فلسطین باید توسط یک دولت واحد و توافقی صورت گیرد. نباید از طریق تشکیل کمیته‌ای برای اداره نوار غزه دودستگی را عمیق‌تر کنیم بلکه باید یک دولت وحدت ملی وجود داشته باشد و این می‌تواند سرآغازی برای ورود به مذاکرات جدی برای حل مسائل باشد.

پس از ۱۵ ماه جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه، آتش‌بس در غزه روز یکشنبه اجرایی شد و در مرحله نخست سه اسیر زن اسرائیلی با ۹۰ اسیر زن و کودک فلسطینی مبادله شدند.

از هفت اکتبر ۲۰۲۳ رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا جنگ نسل کشی علیه فلسطینی‌ها را به راه انداخت که بیش از ۱۵۷ هزار شهید و مجروح بر جای گذاشت و یکی از بدترین فجایع انسانی در جهان را رقم زد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۱۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403110100234
  • خبرنگار : 71516