محسن دارابی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به ضرورت راهاندازی شهرک ضایعات در کرمانشاه، اظهار کرد: از چندسال پیش پیگیریهایی را برای احداث و راهاندازی شهرک ضایعات در کرمانشاه آغاز کردیم.
وی افزود: تاکنون دو محل برای احداث شهرک ضایعات از سوی شهرداری کرمانشاه در نظر گرفته شده که متاسفانه مورد قبول واقع نشدهاند.
رئیس سازمان مشاغل شهری شهرداری کرمانشاه تصریح کرد: محل اول در داخل شهر کرمانشاه و در انتهای شهرک جعفرآباد بود که باتوجه به واقع شدن این فضا در محدوده شهری، از سوی استانداری رد شد.
وی ادامه داد: محل دوم نیز در منطقه توه لطیف نزدیک به شهر کرمانشاه و به سمت ماهیدشت است که محیط زیست نیز این محل را به دلیل تبعات زیست محیطی رد کرده است.
دارابی با بیان اینکه احداث شهرک ضایعات کرمانشاه باید حتما در فضایی خارج از محیط شهری باشد، عنوان کرد: شهرداری هیچ زمینی در خارج از شهر که امکان احداث شهرک ضایعات در آن وجود داشته باشد را ندارد.
وی تاکید کرد: در این راستا تصمیم گرفته شد تا از ظرفیت سرمایهگذاران بخش خصوصی استفاده شود و به این منظور فراخوانی را برای جذب سرمایهگذاران دادیم.
رئیس سازمان مشاغل شهری شهرداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: زمینی که برای احداث شهرک ضایعات در نظر گرفته میشود باید کاربری کشاورزی نداشته باشد و اگر کاربری کشاورزی دارد، درجه سوم باشد.
وی اضافه کرد: بعد از اینکه سرمایهگذار پای کار آمد، تفاهم نامهای با او منعقد خواهیم کرد و آن را به شکل لایحهای به شورای شهر ارسال خواهیم کرد و پس از تصویب شورا، اقدامات لازم برای احداث این شهرک آغاز خواهد شد.
دارابی در ادامه با بیان اینکه برای احداث شهرک ضایعات کرمانشاه به زمینی حداقل پنج هکتاری نیاز است، عنوان کرد: در سطح شهر کرمانشاه حدود ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ ضایعات فروش داریم که عمدتا در مناطقی همچون جاده قدیم به سمت مسکن، جعفرآباد، دیزل آباد و کمربندی غربی مستقر هستند.
وی به تاثیرات منفی ضایعات فروشیها بر منظر و نظافت شهری اشاره و اظهار کرد: اجرای تفکیک زباله از مبدا که در سالهای گذشته در کرمانشاه اجرا میشد، میتواند بساط ضایعات فروشیها را در کرمانشاه جمع کند.
انتهای پیام