مدیرکل نوسازی مدارس سیستان و بلوچستان:

مدارس فرسوده و تخریبی سیستان بیشتر از سایر نقاط استان است

مدیرکل نوسازی مدارس سیستان و بلوچستان با اشاره به قدمت ۱۰۰ ساله آموزش و پرورش در حوزه سیستان، گفت: تعداد مدارس فرسوده و تخریبی در این منطقه بیشتر از سایر نقاط استان است.

لک‌زایی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به عقب‌ماندگی‌های آموزشی استان، پروژه‌های ساخت و بازسازی مدارس در اولویت قرار گرفته است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان سیستان و بلوچستان از آغاز ساخت و بازسازی ۱۰ مجتمع شبانه‌روزی در شهرستان‌های مختلف استان خبر داد و گفت: در شهرستان هیرمند عملیات احداث یک مجتمع شبانه‌روزی با زیربنای ۲۸۰۰ مترمربع و بازسازی خوابگاه‌های تخریب‌ شده از محل مصوبات سفر ریاست‌جمهوری آغاز شد که در شهرستان‌هایی مانند دلگان، کنارک، ایرانشهر و قصرقند نیز در حال اجرا هستند. 

وی همچنین تأکید کرد: با مشارکت خیرین و مردم بیش از ۵۰ درصد مدارس استان ساخته یا در حال احداث می باشد برای مثال پروژه‌ای در روستای لچوی شهرستان زهک با همین رویکرد آغاز شده و مشارکت مردمی در این استان به الگویی برای سایر مناطق تبدیل شده است. 

مدیرکل نوسازی مدارس استان سیستان و بلوچستان همچنین از تجهیز ۶۱ درصد کلاس‌های درس استان به سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی استاندارد طی سه سال اخیر خبر داد و گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون اقدامات بزرگی در این حوزه انجام شده است و مابقی کلاس‌های فاقد سیستم استاندارد نیز در برنامه تجهیز قرار دارند که در حال حاضر ۱۵۰۰ کلاس درس نیازمند سیستم سرمایش و گرمایش هستند وتامین اعتبار شده و در حال انجام است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۰۶
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403110100129
  • خبرنگار :