علیرضا برشاهی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به فعالیت ۱۴ موزه بخش دولتی و خصوصی در سطح استان، گفت: از این تعداد هفت موزه مربوط به بخش خصوصی است.
وی با اعلام اینکه بیشترین موزهها را در شهرستان دالاهو داریم، عنوان کرد: پنج مورد از موزههای استان شامل موزه مردم شناسی، موزه هنر و طبیعت، موزه تنبور، موزه آهنگری و موزه مردم شناسی میلکان در شهرستان دالاهو قرار دارند.
وی گفت: متاسفانه در کرمانشاه هنوز موضوع موزهها به خوبی جا نیفتاده و همین مسئله هم باعث شده تا میزان استقبال مردم از آنها چندان بالا نباشد. کسانی هم که از بخش خصوصی اقدام به راه اندازی موزه میکنند، بیشتر به خاطر علاقمندیشان است و درآمد آن چندان برایشان مهم نیست.
رئیس گروه موزهها و اموال منقول استان با بیان اینکه جای خالی بعضی از موزهها در کرمانشاه احساس میشود، ادامه داد: کرمانشاه در برخی از حوزهها دارای پیشینهای بسیار قوی است که لازم است در این حوزهها یک موزه داشته باشیم.
وی به تاریخ بسیار غنی این استان اشاره کرد و افزود: برای نمونه سالهاست که یک موزه باستان شناسی که بتوان آثار و اشیاء تاریخی استان را برای عموم به نمایش بگذاریم نداشتهایم و هرچند که از نیم قرن پیش احداث چنین پروژهای شروع شده، اما هنوز تکمیل نشده است.
برشاهی گفت: علاوه بر این، در حوزه ورزش پهلوانی، خوشنویسی، تعزیه، کاشی، اساطیر و جنگ نیز با توجه به پیشینه استان میتوانیم موزههایی را داشته باشیم.
وی در خصوص اینکه چرا در برخی از حوزهها با توجه به داشتههای استان موزه احداث نمیشود، عنوان کرد: متاسفانه در بخش دولتی با نبود فضاهایی برای راه اندازی موزه و کمبود شدید نیروی انسانی مواجه هستیم، لذا بنظر میرسد باید با در نظر گرفتن برخی مشوقها و حمایتها بخش خصوصی را ترغیب کرد تا به این حوزه وارد شود.
انتهای پیام