فرهاد اقطار در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه مراکز کاهش آسیب با هدف تغییر الگوی مصرف و کاهش آسیب ناشی از اعتیاد معتادان پرخطر در راستای کاهش بیماریها فعالیت میکنند، بیان کرد: مراکز کاهش آسیب (DIC) جهت ارائه خدمات کاهش آسیب (آموزش تزریق سالم و رفتار جنسی سالم، ارائه سوزن و سرنگ، غذا، پوشاک و استحمام) به معتادان با رفتارهای پرخطر فعالیت میکنند. هر مرکز گذری حداقل دارای یک تیم سیار متشکل از دو نفر است که خدمات کاهش آسیب را به معتادان سخت دسترسی که به مراکز مراجعه نمیکنند، ارائه میدهد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۸ دستگاه موبایلون در حال فعالیت هستند، گفت: تاکنون از این ۳۸ دستگاه، ۳۷ دستگاه به مردان و یک دستگاه را به زنان ارائه خدمت میکردند که از این پس قرار است این دستگاهها، به هر دو گروه زن و مرد خدمات ارائه کنند.
اقطار تأکید کرد: افزایش هزینه راهاندازی مکان فیزیکی و پراکندگی معتادان در سطح شهر به دلیل اجرای ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر، نیاز به خدمات سیار در کشور را افزایش داده و به همین دلیل امسال اقدام به خرید ۱۷ دستگاه موبایلون با همکاری موسسات بینالمللی کردهایم.
وی بیان کرد: طی یک ماه آینده این ۱۷ موبایلون تجهیز شده و در نقاط پرخطر در ۹ استان مستقر میشوند.
انتهای پیام
خرید و تجهیز ۱۷ «موبایلون» جدید برای ارائه خدمات کاهش آسیب در کشور
معاون پیشگیری و درمان اعتیاد مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور از خرید و تجهیز ۱۷ «موبایلون» جدید در کشور خبر داد.