حسینعلی امیری امروز، ۳۰ دی در دیدار با اعضای هیئات مذهبی استان فارس، آنها را نهادهایی قدیمی و مردمی در کشور دانست که وجودشان در تاریخ منشا و آثار اجتماعی و فرهنگیست.
استاندار فارس گفت: فعالیت هیئات مذهبی درست پس از واقعه عاشورا و نقل آن حادثه عظیم تاریخی در گفتوگوهای بشیر و حضرت امالبنین(س) آغاز شده است و ذکر مصیبت اهل بیت(س) در تمام دورههای تاریخی پس از قیام امام حسین(ع) و در زمان امام باقر(ع) و امام صادق(ع) ادامه داشته است و اگر هیئتهای مذهبی شکل نمیگرفت وقایع تاریخی نقل نمیشد و به نسلهای بعد نمیرسید و وقایع تاریخی در دل تاریخ میماند.
نماینده عالی دولت در استان فارس به نقش هیئات مذهبی اشاره کرد و گفت: عمده نقش این هیئات نقل احادیث از اهل بیت(ع) باید باشد و تاکید معصومین بر اهمیت زنده نگه داشتن یاد اهلبیت تا آنجاست که امام رضا (ع) فرمود اگر در مجلسی از اهل بیت(ع) یاد شود و کسانی شنونده باشند، در قیامت که همه دلها میمیرند شنوندگان ذکر اهل بیت قلبهایشان نمیمیرد.
امیری نقش هیئات مذهبی را در تربیت افراد مخلص و وفادار به اسلام و انقلاب اسلامی برجسته توصیف کرد و گفت: پیاده کردن احادیث مذهبی در عرصه زندگی یکی از وظایف و تکالیف مهم هیئتهای مذهبی است و کسانی که محصول این نوع جلسات هستند، پیش از انقلاب از شریفترین و متدینترین جوانان بودند و پس از انقلاب نیز در دفاع از کشور و نظام اسلامی جانانه ایستادند و در جبهههای نبرد حق علیه باطل به فیض شهادت رسیدند.
وی افزود: هیئتهای مذهبی علاوه بر نقل احادیث میتوانند شور و هیجانی دینی را در جامعه ایجاد کنند، آنچنان که نوحهها و عزاداریها در سالهای دفاع مقدس نقش بسیار برجستهای در تشجیع رزمندگان در میدان جنگ داشت و از مقام معظم رهبری (مدظله) نقل شده است که گاه تاثیر یک مداحی از یک منبر بیشتر است.
استاندار فارس با تاکید بر نقل احادیث مستند با تکیه بر کتب اربعه شیعه گفت: کتابهای کافی، من لا یحضره الفقیه و تهذیب و استبصار منابع معتبری هستند که میتوان احادیث شیعه را از آنها نقل کرد و ذاکران اهلبیت(ع) باید از نقل احادیثی که پایه و اساس مستند صحیح تاریخی ندارند و ممکن است به محل مناقشه تبدیل شوند پرهیز کنند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، امیری با تاکید بر نقش هیئتهای مذهبی در آگاهسازی جامعه و نقل تاریخ شیعه گفت: در روضه خواندن نیز بهتر است به کتابهای معتبری همچون لهوف رجوع شود تا از نقل احادیثی که مستند نیستند جلوگیری شود و مطالبی که موجبات بی اعتقادی و بیاعتمادی افراد را فراهم میسازد، نقل نشود.
انتهای پیام