منوچهر حبیبی، امروز(۳۰ دی) در نشست کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان که با حضور سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری و مدیران عضو برگزار شد، گفت: مبارزه با قاچاق تنها یک برخورد ساده نیست، بلکه به عدالت اقتصادی و حمایت از تولید داخلی کمک میکند.
وی خاطرنشان کرد: قاچاق یک پدیده مخرب است و اگر با آن یک برخورد جدی نشود، بازار را ملتهب میکند و حوزههای اقتصادی، تولیدی و سلامت را فلج و دستگاههای مختلف را متحمل هزینههای سنگینی میکند.
حبیبی عنوان کرد: مهار قاچاق کالا به رونق تولید داخلی و کاهش مشکلات کارآفرینان کمک میکند و باید این مبارزه را به شکل جدی ادامه داد.
وی با بیان اینکه طی یک ماه اخیر مجموعه اقدامات خوبی توسط دستگاههای مختلف برای کنترل قاچاق در مرز پرویزخان صورت گرفته که قابل تقدیر است، گفت: این روند باید با جدیت و قاطعیت ادامه پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد: در قالب یک برنامه مدون و با یک عزم جدی، میتوان بسیاری از نابسامانیهای موجود را در حوزه قاچاق کالا اصلاح کرد.
استاندار کرمانشاه بر ضرورت فعال شدن کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا تأکید کرد و گفت: این کمیسیون در یک استان مرزی مانند کرمانشاه با ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با اقلیم کردستان و بخش عربی عراق باید بسیار فعالتر و پرتلاشتر از گذشته ظاهر شود.
وی تصریح کرد: مرزهای استان باید به فرصتی برای توسعه اقتصادی و رفاه و بهبود معیشت مرزنشینان تبدیل شود و از این ظرفیت استفاده کنیم.
مدیر ارشد استان با تأکید بر اینکه مرزنشینان باید در تجارت مرزی سهیم باشند، عنوان کرد: تجارت مرزی محور اصلی اقتصاد کرمانشاه را تشکیل میدهد و ما باید زیرساختهای تجارت مرزی را تقویت کنیم.
وی از پیگیریهای مدیریت ارشد استان از طریق معاون اول رئیسجمهور و وزارت صمت برای تسریع در روند اجرایی شدن مصوبه مجلس در مورد تجارت مرزنشینان خبر داد و گفت: آییننامه اجرایی قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی هفته قبل آماده شد و امیدواریم بهزودی تصویب و ابلاغ شود.
حبیبی گفت: امیدواریم با اجرایی شدن این قانون شاهد ساماندهی کولبری باشیم و از ظرفیت مرز برای افزایش رفاه و آسایش مرزنشینان استفاده کنیم.
وی در ادامه به موضوع قاچاق سوخت اشاره کرد و گفت: موضوع قاچاق سوخت تنها با برخورد با افراد قابل حل نیست و باید به دنبال کشف و بستن منفذهای اصلی ورود و خروج قاچاق سوخت باشیم.
انتهای پیام