به گزارش ایسنا، داوود گودرزی معاون خدمات شهری شهرداری تهران در جلسه امروز شورای شهر که متمم در واکنش به تذکر تشکری هاشمی و برخی دیگر از اعضای شورای شهر تهران پیرامون حضور مناطق در بهسازی بهشت زهرا(س)، اظهار کرد: در طول سالهای گذشته چه برای قطعه گزار شهدا با بیش از ۳۰ هزار شهید و چه برای بخش اموات حق مطلب ادا نشده و رسیدگی صورت نگرفته و به حداقلها اکتفا شده است. آخر هفتهها هزاران نفر از شهروندان به بهشت زهرا میروند و ما موظف هستیم امکانات را فراهم کنیم و حداقل کار ما این است که سنگ جلوی پای مردم را برداریم. اصلا بحث یکسان سازی نیست و بحث بهسازی است و نمونهاش در قطعه ۵۰ گلزار شهدا مشخص است.
وی ادامه داد: ما میخواستیم تا پایان این دوره این بهسازی را به سرانجام برسانیم و به همین دلیل بین مناطق تقسیم کردیم. ۸ منطقه درگیر بهسازی هستند و چند منطقه دیگر هم بخشی از کار را به عهده دارند.سازمان زیباسازی، خدمات شهری و حمل و نقل هم درگیر این بهسازی هستند و قرار است همه در کنار هم پروژه را پیش ببریم. هر قطعهای به یک منطقه داده شده و کار در یک قطعه که به منطقه ۲۱ داده شده هم شروع شده است. این اقدام در راستای تدبیری بود که زمان را بخریم و در یک اقدام مشترک کار را به نتیجه برسانیم.
محمد آخوندی، رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران در این خصوص عنوان کرد: شهرداری نمیتوانست بدون دریافت مجوز از شورای شهر کار را شروع کند؛ اما به دلیل اینکه سازمان بهشت زهرا توان اجرایی نداشت، کار را به مناطق داد. با این حال این برنامه ریزی مشکل حسابداری دارد و میخواهند بحث بهسازی را در متمم قرار دهند. ما هم میتوانیم این بودجه را رد کنیم و هم اینکه مساعدتهای لازم را انجام دهیم و مشکل را رفع کنیم.
کاشانی در ادامه اضافه کرد: بهشت زهرا با توجه به این بهسازی تبدیل به یک کارگاه عمرانی بزرگ شده است و نمیشود جلوی این بهسازی را گرفت.
ناصر امانی همچنین گفت: طبق قانون هرگونه ساخت و ساز در قطعه شهدا باید با مجوز و تأییدیه بنیاد شهید صورت بگیرد. من این موضوع را پیگیری کردم و متوجه شدم بنیاد شهید از این پروژه بی اطلاع است.
داود گودرزی معاون شهردار تهران در پاسخ به سخنان ناصر امانی بیان کرد: چیزی که روی آن اصرار داریم مرمت و بهسازی معابر کنار قبور است. مدل آن چیزی که در قطعه ۵۰ درست شده است. هر چیزی غیر از بهسازی معابر را حذف کنید و من از این بابت از همه عذرخواهی میکنم؛ البته باید بگوییم یک حسینیه هم در کنار قطعه ۵۰ ساخته شده است که شهروندان در آن حسینیه حضور پیدا میکنند و واقعا ساخت و ساز این چنینی بسیار کمک میکند. بهسازی باید در بودجه سال قرار داده میشد و این کار انجام نشده است؛ اما امروز آمدیم که اجازه بگیریم این بودجه را در متمم لحاظ کنیم.
در ادامه مجید باقری معاون منابع انسانی شهرداری نیز بیان کرد: مناقصات انجام شده و پیمانکار مشخص شده اما صورت وضعیت نشده و هزینهای انجام نشده و هیچ تخلفی صورت نگرفته است. برنامه ما این است که بهشت زهرا برای آرامش خانواده شهدا بهسازی شود.
بنابراین گزارش پس از بیان نظرات اعضای شورای شهر تهران در پایان تخصیص بودجه برای اجرای بهسازی بهشت زهرا(س) توسط مناطق پس از مخالفت ۱۲ عضو شورای شهر رد شد؛ اما تصمیم نهایی در خصوص چگونگی تخصیص بودجه به کمیسیون مربوطه و ادامه جلسه برای بعدازظهر موکول شد.
اختصاص۱۰۰ میلیارد تومان به معاونت خدمات شهری شهرداری برای بهسازی و هویت بخشی گلزار شهدا
در ادامه بررسی پروژه بهسازی گلزار شهدای بهشت زهرا محمد آخوندی عضو شورای شهر تهران گفت: از نظر اداری در این پروژه اشتباه کردند و نباید قبل از مصوبه شورا کار را شروع میکردند. پیشنهاد من این است که با ۱۹۰ میلیارد تومان بودجه برای این بهسازی موافقت کنیم تا بتوانند این کار به نتیجه برسانند.
مهدی پیرهادی دیگر عضو شورای شهر تهران نیز در این خصوص عنوان کرد: پیشنهاد اولیه ۳۵۰ میلیارد تومان بود و حدود ۲۷۰ میلیارد تومان در شورا نیز بررسی شده بود. در نهایت عدد تصویبی ۷۰ میلیارد تومان شد. مناقصه دو منطقه را انجام دادند و این دو منطقه کار را هنوز شروع نکردند. بهتر است یک بودجهای به مناطق اختصاص پیدا کند که کار پیش برود و دچار مشکل نشوند. پیشنهاد من هم بین عدد اولیه ۱۵۰ تا ۱۸۰ میلیارد تومان است و پس از دریافت برنامهها و بررسی در شورا عدد دیگری به بودجه اضافه شود.
تشکری هاشمی هم با ارائه پیشنهادش بیان کرد: سازمان بهشت زهرا (س) اگر بخواهد به دنبال کار ساخت و ساز و عمران برود، از مأموریت ذاتی خود باز میماند. پیشنهاد من این است که از طریق معاونت فنی و عمران کار به صورت متمرکز انجام شود. این کار باعث میشود تشکیلات موازی به وجود نیاید و سازمان به وظیفه ذاتی خودش بپردازد.
در نهایت به پیشنهاد اعضای شورای شهر تهران یک کد واحد با عنوان بهسازی و هویت بخشی گلزار شهدا توسط شهرداری مناطق ۲۲ گانه در زیر مجموعه خدمات شهری مشخص شد و اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومانی برای آن تا پایان سال تخصیص داده شد. بر این اساس معاونت خدمات شهری اعتبار مورد نیاز را تخصیص خواهد داد که این پیشنهاد مورد تأیید و موافقت اعضای شورای شهر تهران قرار گرفت.
انتهای پیام