استاندار مرکزی مطرح کرد

ورود خیرین مدرسه‌ساز استان مرکزی به حوزه نگهداری از مدارس

استاندار مرکزی گفت: ورود خیرین مدرسه‌ساز به حوزه نگهداری از مدارس در دست اقدام است و خیرین می‌توانند هم راستا با فعالیت‌های دولت گام بردارند.

مهدی زندیه‌وکیلی یکشنبه ۳۰ دی ماه در همایش شوراهای آموزش و پرورش استان مرکزی اظهار کرد: دولت چهاردهم و شخص رییس جمهور برای آموزش و پرورش اهمیت بالایی قائل هستند و تاکنون ۱۶ جلسه با حضور رئیس جمهور در حوزه آموزش و پرورش برگزار شده و این نشان از اهمیت این حوزه برای دولت وفاق ملی و رییس جمهور دارد.

وی افزود: در سطح استان و شهرستان‌ها نیز باید همین اهمیت به موضوع آموزش و پرورش و شورای آموزش و پرورش داده شود و این سیاست دولت دنبال شود. اگر قرار بر ایجاد تغییر مثبت در حوزه‌های مختلف در جامعه باشد، لازمه آن توسعه انسانی است و شاکله توسعه انسانی از دوران مدرسه و با فعالیت آموزش و پرورش شکل می‌گیرد.‌

زندیه‌وکیلی با بیان اینکه شوراهای متعددی در سطح ملی و استانی وجود دارد و شورای آموزش و پرورش مهمترین شورا در سطح استان در امور توسعه‌ای و کارکردی به شمار می‌رود، گفت: در راستای توسعه عدالت آموزشی در حوزه ساخت مدارس و کیفی‌سازی در این حوزه، از سوی وزارت کشور به استان‌ها ماموریت‌هایی داده شده است و قطعا استان مرکزی و شورای آموزش و پرورش استان نیز توجه ویژه‌ای به حوزه‌های زیرساختی و احداث مدارس خواهند داشت.

استاندار مرکزی با اشاره به فعالیت خیرین در حوزه آموزش و پرورش گفت: خیرین نیز خدمات خوبی در راستای توسعه مدارس و فضاهای آموزشی ارائه داده‌اند، اکنون نیز در سطح استان ورود خیرین مدرسه‌ساز به حوزه نگهداری مدارس در دست اقدام است و خیرین می‌توانند هم راستا با فعالیت‌های دولت گام بردارند.

زندیه‌وکیلی تصریح کرد: در راستای بهره‌مندی از ظرفیت خیرین، استفاده از انرژی‌های نو در مدارس استان آغاز شده و سلول‌های خورشیدی در پشت بام مدارس نصب می‌شوند. برق تولیدی به اداره برق فروخته شده و منابع آن صرف نگهداری مدارس خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه در حوزه نگهداری مدارس مشکلاتی وجود دارد، گفت: اگر نگهداری به خوبی و به موقع صورت نگیرد سرمایه ملی از بین خواهد رفت، لذا نگهداری مدارس نیازمند فکر منسجم از سوی استان، بویژه شورای آموزش و پرورش است.

استاندار مرکزی اضافه کرد: کیفی‌سازی نیز از مواردی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد تا در نهایت، دانش‌آموزی با کیفیت آموزشی بالا و پرورش بهتر به عنوان خروجی مدارس وارد جامعه شود. در این حوزه باید وزارت آموزش و پرورش به نیروی انسانی و فرهنگیان و مسائل و مشکلات این افراد توجه ویژه داشته باشد چراکه اگر جایگاه معلم تنزل پیدا کرده و کوتاهی در این بخش صورت گیرد، محصول کارخانه انسان‌سازی، محصول خوبی نخواهد بود.

وی تاکید کرد: آموزش تعطیلی‌بردار نیست و نیازی مستمر است. اعضای شورای آموزش و پرورش باید توجه داشته باشند که توجه به مسائل زیرساختی و سخت‌افزاری سبب غفلت از مسائل نرم‌افزاری و محتوایی نشود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۳۰ دی ۱۴۰۳ / ۱۳:۵۷
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1403103021726
  • خبرنگار : 50204