هادی زحمتکش با گرامیداشت سالروز تشکیل شوراهای آموزش و پرورش به ایسنا گفت: شوراهای آموزش و پرورش به عنوان مهمترین بستر و حلقه اتصال عناصر مختلف در یک جامعه هستند.
وی افزود: همچنین با توجه به اهمیت شوراها در نظام جمهوری اسلامی ایران و از جمله در آموزش و پرورش نیاز است که نسل جوان را به سمت و سوی اهداف متعالی و آرمانهای کشور هدایت کرد و همواره بر نتایج مطلوب آن اهتمام داشت، از جمله اساسیترین مفاهیم مورد تأکید در جهان اسلام شور و مشورت است که همواره مورد تأکید رهبر معظم انقلاب و پژوهشگران عرصه تعلیم و تربیت بوده است.
مدیر آموزش و پرورش درگز بیان کرد: شوراهای آموزش و پرورش در نظام تعلیم و تربیت اسلامی نقشی بیبدیل در تبدیل آموزش و پرورش به یک گفتمان و دغدغه همگانی و فعالسازی ظرفیت منطقه برای ارتقاء کیفی و کمی نظام تعلیم و تربیت دارد، به همین دلیل در جلسات شورای آموزش و پرورش ۴ مبحث مهم از جمله فرهنگسازی و ترویج امر تعاون و مشارکت، برنامهریزی و انجام اقدامات تحولی در حوزه آموزشی و پرورشی، اتخاذ رویکردهایی به منظور کاربردی سازی آموزش و تربیت مهارتهای کارآفرینی و...در دستور کار قرار دارد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در حال استفاده از ظرفیت تمامی اولیاء، مسئولان و خیرین برای فرهنگسازی و ترویج امر تعاون و مشارکت هستیم، گفت: پیگیر هستیم تا در جلسات شورای آموزش و پرورش با برنامهریزی و انجام اقدامات تحولی بتوانیم نسل آینده را در تراز نظام مقدس تربیت کرده و ساحتهای مختلف تعلیم و تربیت را که در سند تحول بنیادین آمده به آنها آموزش داده و با نیازها و استعدادهای بالقوه و بالفعل آنها آشنا ساخته و به کمال برسانیم.
هرسال آموزش یک مهارت به دانشآموزان
زحمتکش همچنین بر ضرورت استفاده از تمامی ظرفیت نهادها و فعالان اقتصادی برای کاربردی سازی آموزش و تربیت مهارتهای کارآفرینی تأکید کرد و افزود: یکی از موضوعات مهم در ۱۲ سال آموزش، هرسال آموزش یک مهارت به دانشآموزان است که از ظرفیت فنی و حرفهای و دیگر نهادها در این خصوص استفاده میشود و جدا از حوزه آموزش نیز موضوعاتی در حیطههای مختلف پرورشی مانند مسابقات فرهنگی، برگزاری همایشهای مختلف و جشنهای دانشآموزی، آموزشهای فوقبرنامه مانند خبرنگاری، نقاشی و... نیز در همین راستا در حال انجام است.
وی با بیان اینکه طی این ۳ سال با موافقت شورای آموزش و پرورش شهرستان، تاکنون ۶ مدرسه هیات امنایی در سطح شهرستان تأسیس شده است، گفت: با توجه به اهمیت نقش والدین در تعلیم و تربیت و ایجاد مشارکت فرهنگی، عاطفی و علمی اولیاء در پیشرفت اهداف آموزشی و پرورشی مدرسه بر آن شدیم تا حد امکان از توانمندی اولیا در اداره مدارس شهرستان استفاده کرده و به تبع آن از ظرفیت اساتید، مسئولان محلی و ... استفاده کردیم تا ضمن تأثیرگذاری بر فعالیت مدارس نظارت بر فعالیتهای آموزشی و پرورشی نیز داشته باشند.
مدیر آموزش و پرورش درگز با اشاره به اینکه طی حدود ۳ سال با توجه به تبیینهای صورت گرفته و توجیه والدین و مسئولین برای شرکت و مشارکت در فعالیتهای مختلف آموزش و پرورش و استفاده مطلوب از ظرفیت خیرین فرهنگی و آموزشی، بیان کرد: با پیگیریهای به عمل آمده و کمک دیگر همکاران در ادارات مختلف به خصوص اداره کل آموزش و پرورش استان، توانستهایم حتی خیرینی را از مراکز استانی جذب کنیم تا فعالیتهای آموزشی و پرورشی زیادی را انجام داده و امسال نیز همانند سالهای گذشته به کمک این عزیزان، یک فضای آموزشی ۶ کلاسه احداث و یک مدرسه دیگر در مناطق کم برخوردار شهرستان را دستور کار قرار دارد.
اختصاص ۲ میلیارد تومان تجهیزات آموزشی، مکانیکی و خودرویی برای هنرستان
وی بیان کرد: همچنین در هفته شوراهای آموزش و پرورش قطعه زمینهایی برای ساخت فضای آموزشی مناسب از طرف خیرین شهرستانی اهدا شد که از این بزرگواران به پاس لطفی که به تعلیم و تربیت داشتهاند تقدیر به عمل آمد.
زحمتکش با بیان اینکه پیگیریهای لازم برای احداث ۵ مدرسه و جایگزین شدن با مدارس کانکسی بیش از ۱۰ دانشآموز در دستور کار قرار گرفته است، افزود: بر اساس قولی که از سوی اداره کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان داده شده انشاءالله تا دهه فجر عملیات احداث این ۵ مدرسه در روستاها انجام و احداث ۲ مدرسه جدید بجای مدارس سنگی در روستاهای حاتم قلعه و تیرگان هم در دستور کار قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین تجهیزات مختلفی از جمله آموزشی، مکانیکی و خودرویی ویژه مدارس فنی و حرفهای با پیگیریهای نماینده مردم در مجلس و اداره فنی حرفهای اداره کل حدود ۲ میلیارد تومان تجهیزات در اختیار هنرستان مالک اشتر و... شهرستان قرار داده شد.
مدیر آموزش و پرورش درگز با بیان اینکه اگر میخواهیم در آینده شهر ایمن و با فرهنگ و کمترین آسیب داشته باشیم باید دغدغه همه مسئولین در آموزش و پرورش باشد، اظهار کرد: خوشبختانه اقدامات بسیار خوبی در خصوص احداث فضاهای آموزشی، تعمیر، بهسازی و تجهیزات آموزشی شهرستان انجام شده است و دانشآموزان و فرهنگیان عزیز افتخارات زیادی را در حوزه آموزشی و پرورشی کسب کردهاند که حاصل تلاش و پشتکار مدیران و معلمان شهرستان بوده است.
وی در ادامه از تمامی دلسوزان امر آموزشی و پرورشی و حمایتهای نماینده شهرستان برای پیگیری و تخصیص بیش از ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات آموزشی برای شهرستان درگز و نوخندان و پیگیری برای آسفالت فضاهای آموزشی مدارس (بیش از ۵۰ هزار متر مربع) و همچنین دیگر دستگاههای مختلف در پیگیری امورات این اداره تقدیر و تشکر کرد.
زحمتکش با بیان اینکه تمام تلاش خود را در توزیع مناسب عدالت آموزشی به کار گرفتهایم، گفت: در حال حاضر ۱۲ هزار و ۴۴۸ دانشآموز در ۱۷۶ مدرسه و ۶۶۲ کلاس درس مشغول تحصیل هستند که ۶۱۱۵ نفر از این دانشآموزان دختر و ۶۳۳۰ نفر نیز پسر هستند.
شهرستان مرزی، کوهستانی و ۷۵ هزار نفری درگز در ۲۵۴ کیلومتری شمال مشهد و در جوار مرز ایران و ترکمنستان علاوه بر چهار شهر درگز، لطفآباد، نوخندان و چاپشلو، ۱۳۶ روستا دارد که ۱۱۰ روستای آن دارای جمعیت بیش از ۲۰ خانوار است.
انتهای پیام