استاندار خراسان رضوی تأکید کرد

ضرورت استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای تأمین پایدار آب مشهد

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه تأمین آب شهر مشهد، مسئله‌ای بسیار مهم است، بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای تأمین پایدار آب مشهد تأکید کرد.

غلامحسین مظفری۳۰ دیماه، در سیزدهمین جلسه سازگاری با کم‌آبی که در شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی برگزار شد، با بیان اینکه این موضوع مهم و قابلیت طرح در جلسه سران قوا را دارد، به موضوع انتقال آب از دریای عمان اشاره و با تأکید بر اینکه سهم استان خراسان رضوی از آب دریای عمان باید شامل آب شرب هم شود، گفت: تیمی از کارشناسان باید این موضوع را در دستور کار قرار دهند و نتیجه مطالعات علمی و بررسی‌ها، جمع‌بندی و به رئیس‌جمهور ارائه شود.

مظفری اظهار کرد: باید بپذیریم که در سرزمین کم آب زندگی می‌کنیم و لذا سازگاری با کم‌ آبی باید جدی گرفته شود.

استاندار خراسان رضوی بهره‌گیری از ظرفیت سازمان‌های مردم‌ نهاد را مورد تأکید قرار داد و گفت: کشت گلخانه‌ای باید به‌صورت جدی در دستور کار قرار گیرد.

تنها ۱۴ درصد مخازن سدهای خراسان رضوی پرشدگی دارد

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی نیز با ارائه گزارشی از وضعیت آب در استان و مشهد گفت: در حال حاضر استان خراسان رضوی از نظر کسری مخزن وضعیت مناسبی در کشور ندارد و مخازن سدهای استان در حال حاضر تنها ۱۴ درصد پرشدگی دارد.

محمدعلی نعمت نژاد تأمین اعتبار پروژه‌های در دست اجرا برای تأمین پایدار آب مشهد را ضروری خواند و گفت: تأمین اعتبار پروژه‌های انتقال پساب به غرب مشهد، هزار مسجد و سامانه انتقال آب سد شوریجه برای تأمین آب شرب مشهد ضروری است.

در این جلسه که معاونان هماهنگی امور عمرانی استانداری و رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی، قائم‌مقام و معاونان شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی و همچنین ۱۷ تن از مقامات و مدیران ادارات، سازمان‌ها و نهادهای مرتبط حضور داشتند هر یک به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

رتبه نخست خراسان رضوی درزمینهٔ تجهیز چاه‌های کشاورزی به کنتور هوشمند

غلامرضا ممدوحی معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، در حاشیه بازدید استاندار خراسان رضوی از واحد کنترل و پایش چاه‌های کشاورزی در شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، با ارائه گزارشی از عملکرد واحد مانیتورینگ و همچنین رصد چاه‌های کشاورزی از راه دور گفت: بیش از ۹۸ درصد چاه‌های کشاورزی استان به کنتور هوشمند مجهز است که از این لحاظ در کشور رتبه نخست را داریم.

ممدوحی بابیان اینکه میانگین نصب کنتور هوشمند در کشور فقط ۳۰ درصد است، گفت: تاکنون بیش از 8000 چاه کشاورزی در استان به کنتور هوشمند مجهز شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: در همین راستا با همکاری دو بخش صنعت و خدمات بیش از ۵۴ درصد از چاه‌های واحدهای صنعتی نیز به کنتورهای هوشمند مجهز شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، این مسئول با اشاره به اقدامات انجام‌شده در تجهیز چاه‌های کشاورزی به کنتورهای هوشمند در استان گفت: با اقدامات انجام‌شده قادر هستیم کلیه چاه‌های کشاورزی را ازلحاظ دبی، حجم برداشت، میزان اعتبار و همچنین مصرف ماهانه به کمک مودم‌های نصب‌شده بر روی کنتورهای هوشمند از راه دور در اتاق مانیتورینگ شرکت رصد کنیم.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۳۰ دی ۱۴۰۳ / ۱۱:۰۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403103021467
  • خبرنگار : 50664