سید نقی موسوی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان بسیار تمایل دارد پژوهشهایی را در عرصه بینالملل داشته باشد، اما تاکنون نداشته است، گفت: پایه دانشگاه فرهنگیان در دوره کارشناسی است و تنها در چند رشته، کارشناسی ارشد دارد و در مقطع تحصیلات تکمیلی هم رشته ندارد. از این جهت دانشجویان کارشناسی خیلی پژوهش بینالمللی ندارند.
وی با بیان اینکه برای این کار، هدفگذاریهای لازم انجام شده؛ اما تاکنون چنین اتفاقی نیفتاده است، افزود: از جمله هدفگذاریها، برگزاری دورههای مختلف برای دانشجویان و انجام مشوقهایی در این حوزه مانند برگزاری جشنوارهها و انتخاب و معرفی دانشجویان برتر است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه به دلایلی از جمله اشتغال زودهنگام، این دانشجو معلمان( سال سوم یعنی ترم ششم و ترم هفتم مشغول به تدریس میشوند)، فرصت پژوهش ندارند، ادامه داد: این یکی از دلایلی است که دانشجو معلمان پژوهش بینالمللی نداشتهاند.
موسوی با بیان اینکه طبق برنامه، توانمندسازی و برگزاری دورههای دانشافزایی انجام میشود، گفت: برای اساتید مشوقهایی گذاشته میشود که دانشجویان را برای نوشتن مقاله مشترک راهنمایی کنند و حتی در مجلات خودمان نیز از آنها استقبال میکنیم؛ البته به شرط آنکه نویسنده مسئول آن، هیئت علمی باشد.
وی با بیان اینکه اساتید دانشگاه فرهنگیان دارای پژوهشهای متعدد بینالمللی هستند، افزود: در رشته شیمی دانشمند دو درصد داشتهایم و در رشته ریاضی هم اساتید دارای مقالات بینالمللی داریم. این افراد بر اساس آیین نامه داخلی جشنواره پژوهش، صاحب امتیاز میشوند و در ترفیع و ارتقاء هم امتیاز برای آنها محاسبه میشود.
انتهای پیام