مهندس اصغر خطیری، در گفتوگو با خبرنگار ایسنا به حمایت از تولید و اشتغال پایدار در تصویب لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور اشاره کرد و گفت: تسهیلات جزء (۴) بند «ب» تبصره ۲ لایحه بودجه ۱۴۰۳، در مهرماه سال جاری با هدف کمک به راه اندازی آموزشگاههای تازه تاسیس، ایجاد اشتغال جدید در آموزشگاهها، ایجاد ظرفیت خود اشتغالی برای نخبگان با رویکرد اشتغال زایی پایدار، ایجاد ظرفیتهای خود اشتغالی جدید برای مربیان آموزشگاه فنی و حرفهای آزاد، اعتباربخشی به گواهینامههای آموزش فنی و حرفهای و جایگاهسازی آموزشها و تهیه اکوسیستم مراتب آموزی در توانمندسازی نیروی انسانی به استانها ابلاغ شد.
وی با بیان اینکه از کل اعتبار اختصاص یافته به سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، ۱۳۰ میلیارد تومان به مازندران تخصیص یافت، افزود: ۲ بانک عامل برای آموزشگاهها جهت جذب اشتغال ۸۷۸ نفر انتخاب شدند.
خطیری با اظهار اینکه متقاضیان میبایست در سامانه تسهیلات اشتغال ثبت نام میکردند، یادآور شد: پس از ثبت نام، صحت و سقم گواهینامه مهارت یا پرونده تاسیس آموزشگاهها توسط کارشناسان تایید میشد و پس از تایید توسط کارشناسان اداره کل جهت تشکیل پرونده اولیه، متقاضی به مرکز آموزشگاه فنی و حرفهای شهرستان مراجعه میکرد.
معاون آموزش، پژوهش و برنامه ریزی اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان مازندران با اعلام اینکه برای هر شهرستان بر حسب نوع ظرفیت و نوع جمعیت برش شهرستانی انتخاب شد، اظهار کرد: تعهد و سهمیهای انتخاب شد تا بر اساس آن، تسهیلات اشتغال به هر شهرستان تخصیص داده شود.
این مسئول از دریافت تسهیلات اشتغال ۱۴۴ نفر تاکنون در مازندران خبرداد و گفت: مابقی پروژهها به شعبات بانک معرفی شدند تا با تامین اعتبار از سوی سرپرستی بانکهای رفاه و تجارت، تسهیلات اشتغال به آنها اختصاص یابد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی از یکم تا هفتم بهمن ۱۴۰۲ در پنج روزکاری و با برگزاری ۱۰ جلسه علنی، با بررسی گزارش کمیسیون تلفیق در خصوص بخشهای درآمدی و هزینهای لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور، دخل و خرج دولت برای سال جاری را تعیین و تصویب کردند.
با اصلاح آییننامه داخلی، بودجه در ۲ بخش بررسی شد که بخش اول مربوط به منابع و مصارف و احکام بوده و بخش دوم مربوط به جداول است که بعد از تایید مصوبات مجلس شورای اسلامی در شورای نگهبان و ابلاغ آن، دولت بخش دوم لایحه بودجه را به مجلس تقدیم کرد.
با تصویب بند الف تبصره ۲ لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در بخش هزینهای، نمایندگان منابعی را به منظور حمایت از تولید و اشتغال پایدار و رشد تولید ملی در سال ۱۴۰۳ اختصاص دادند.
با هدف حمایت از اشتغال در چهارچوب مصوبات هیأت امنای حساب پیشرفت و عدالت، معادل ۶۰۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات جزء (۶) بند «الف» این تبصره بر اساس قوانین و مقررات مطرح شده به نهادهای ذیربط اختصاص یافت که از این اعتبار، سهم سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور (بخش دولتی و بخش غیردولتی وابسته) و دانشگاه فنی و حرفهای و هنرستانهای فنی و حرفهای برای تجهیز کارگاههای خود مبلغ ۱۸ هزار میلیارد ریال بوده است.
۱۳۰ میلیارد تومان از اعتبار ۱۸ هزار میلیارد ریالی تخصیص یافته به سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور جهت حمایت از اشتغال در چارچوب مصوبات هیأت امنای حساب پیشرفت و عدالت، به استان مازندران اختصاص یافت.
انتهای پیام