سهیل یوسفنیا در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه حدود ۳۵ سال است در منطقه خوزستان در حوزه شناسایی و ثبت بینالمللی اسبهای عرب کار کردهایم، اظهار کرد: فدراسیون سوارکاری با هدف اصلاح نژاد و انتخاب اسبهای خوب از لحاظ ساختار بدنی هر سال جشنوارههای مختلفی را برگزار میکند؛ حدود یک ماه قبل در منطقه اروند شهرستان آبادان استان خوزستان مسابقات زیبایی را برگزار کردیم و روز جمعه گذشته نیز با قضاوت سه داور بینالمللی و یک داور از ایران و با حضور ۱۲۰ رأس اسب مسابقات زیبایی اسب خالص ایرانی را در شوشتر برگزار کردیم. همزمان با این رقابتها نیز در راستای ارتقاء دانش فنی داوران یک کارگاه دو روزه آموزشی توسط یکی از داوران خارجی و با حضور جوانان علاقهمند برگزار شد.
او ادامه داد: ماه آینده نیز در شوش دانیال مسابقات زیبایی را برای اسبهای عرب برگزار خواهیم کرد و خوشبختانه در خوزستان به عنوان پایتخت اسب اصیل عرب، بحث پرورش اسب بین اقوام این استان عجین شده است. واقعاً سوارکاری ورزش سرمایهداران نیست و صحت آن را میتوان در استان خوزستان مشاهده کرد، آن هم وقتی که میبینیم در روستاها نیز اسب نگهداری میشود و به نظر من این مقوله به باور فرهنگی و اعتقادات و نیز بحث اقتصاد برمیگردد.
رئیس کمیته زیبایی فدراسیون سوارکاری گفت: با صنعت اسب میتوان یک کُره خوب تولید کرد و درآمدزایی خوبی داشت. ضمن اینکه ما این صنعت را به روستاها بردیم که هم بحث اقتصادی و هم اشتغالزایی را دربر دارد.
او با اشاره به برگزاری مسابقاتی در کشور عراق، خاطرنشان کرد: این رقابتها دو هفته پیش برگزار شد که نیمی از برگزارکنندگان این مسابقات ایرانی بودند. پس جوانانی در کشور ما تربیت شدهاند که حرف برای گفتن دارند. بنابراین خوزستان با توجه به عقبهای که دارد جایگاه بسیار خاصی در صنعت اسب دارد.
انتهای پیام