جزئیات حادثه تروریستی امروز و شهادت دو قاضی برجسته دیوان عالی کشور

سخنگوی قوه قضاییه جزئیاتی از حادثه تروریستی امروز و شهادت دو قاضی برجسته دیوان عالی کشور مطرح کرد.

به گزارش ایسنا اصغر جهانگیر در بخش خبری ۲۱ گفت: با توجه به دستوری که دادستان کل کشور صادر کرد، با سرپرستی دادستان تهران تیم تحقیقاتی تشکیل شده است و افرادی شناسایی، احضار یا دستگیر شده‌اند که تحقیقات از آنها شروع شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه ضارب خودکشی کرده در حال بررسی صحنه جرم هستیم که احتمالا اگر کسانی نقش معاونت، مباشرت و به‌صورت نیابتی اقداماتی را داشته باشند پیگیری‌های لازم صورت می‌گیرد و در این زمینه اطلاع‌رسانی انجام خواهد شد.

جهانگیر در مورد انتشار اخبار متعدد در فضای مجازی از جمله دستگیری چند نفر در ارتباط با این حادثه و همچنین انتشار عکس ضارب و اسلحه او نیز گفت: عکسی که از ضارب و اسلحه ایشان منتشر شده را تکذیب می‌کنیم و این عکس جعلی است.

وی افزود: آنچه که از ابتدای انقلاب تا کنون مشخص بوده و هست این است که نظام جمهوری اسلامی از ابتدا با انواع دشمنی‌ها روبه‌رو بوده است که جنگ تحمیلی، تحریم، ترور و کودتا را از جمله این مسائل می‌توانیم بر بشماریم. ترورهایی که این روزها صورت گرفته نشان‌دهنده این است که دشمن در راستای مقاومت جانانه‌ای که نظام در همه عرصه داشته است،  احساس زبونی کرده لذا از طریق اذناب خود دست به اقدامات کور کورانه زده است.

سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: این دو عزیز، دو تن از قضات شریف و برجسته دیوان عالی کشور بودند و خدمات برجسته‌ای را به کشور و نظام کرده بودند. شهید حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای رازینی یکی از مدیران و قضات برجسته کشور بودند که سمت‌های مختلفی را از ابتدای پیروزی انقلاب در دستگاه قضایی داشتند؛ ریاست دادگستری استان تهران، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح، رئیس دانشگاه علوم قضایی، معاونت حقوقی رئیس قوه قضائیه، رئیس دیوان عدالت اداری و در نهایت هم رئیس شعبه دیوان عالی کشور که از برجسته‌ترین شغل‌های قضایی است را ایشان عهده دار بودند. ایشان یک نوبت هم در سال ۷۷ مورد سوءقصد تروریست‌ها قرار گرفتند و به مقام جانبازی نائل شدند.

سخنگوی قوه قضائیه گفت: از شخصیت ایشان همین را می‌توان گفت که آن جایی که بحث شخصی مطرح بود ایشان در دادگاه خود شرکت کردند و از تروریست‌ها اعلام گذشت کردند. دو تن از تروریست‌ها در سال ۷۷ محکوم به اعدام شدند، اما با پیگیری‌های ایشان یک درجه تخفیف گرفتند و حکم اعدام آن‌ها تبدیل شد که این نشان می‌دهد که اگر چه ایشان شخصیت قاطعی برای مبارزه بی امان با تروریست، جنایتکاران، جاسوس‌ها و ... بودند، اما آن جایی که حقوق شخصی شان مطرح بود انسان مهربان و با گذشتی بودند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۹ دی ۱۴۰۳ / ۲۱:۵۵
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1403102921196
  • خبرنگار : 71429