به گزارش ایسنا، هیلد دوسوگن دونده ماراتن بلژیکی در سال ۲۰۲۴ میلادی رکورد زد و توانست ۳۶۶ ماراتن را به پایان رساند تا نامش وارد کتاب رکوردها (گینس) شود. این ورزشکار ۵۵ ساله یک رکورد جهانی از خود به جای گذاشت؛ پیش از او هیچ ورزشکار زنی تا به حال در طول یک سال این تعداد ماراتن را ندویده بود.
این زن حداقل ۱۵۴۴۴ کیلومتر را در یکسال دوید و بیش از ۲۴ جفت کفش عوض کرد.
او در صحبتهایی درباره اینکه چه توصیهای به افرادی دارد که میخواهند این رکورد را تکرار کنند، گفت: توصیه من به افرادی که میخواهند آن را امتحان کنند این است که انجامش ندهید! من اول دست کم گرفتم و نمیدانستم چقدر کار دشواری است. هم از نظر جسمی و هم از نظر روحی کار بسیار سختی است. انجام ۳۶۶ ماراتن بسیار بیشتر از یک چالش شخصی بود. تلاشی برای جلب توجه به تحقیقات سرطان سینه بود. این یکسال برای من پر از فراز و نشیب بود اما دانستن این موضوع برای یک هدف بسیار مهم، هر روز انگیزهام را حفظ میکرد.
این مهندس زیستشناختی ۵۵ ساله و مادر پنج فرزند توانست ۹۰ هزار دلار کمک مالی برای موسسه خیریه مبارزه با سرطان سینه جمع آوری کند.
دوسوگن در ادامه در پاسخ به سوالی درباره چگونگی شروع این چالش گفت که این ایده از تمایل او به دویدن با یک هدف معنادار ناشی شده است. او در پایان افزود: میخواستم الهامبخش خیلی ها باشم. خوشحالم که توانستم به این هدفم برسم.
این دونده ماراتن بلژیکی هر روز حدود ۴۲.۱۹۵ کیلومتر مسافت را طی کرد و سرعتی حدود ۱۰ کیلومتر در ساعت داشت. او هر ماراتن را با استفاده از دادههای GPS، عکسها، فیلمها و گزارشها ثبت میکرد تا موفقیتش به طور رسمی تایید شود.
این زن ۵۵ ساله هر روز ساعت ۶:۱۵ صبح بیدار می شد، سپس سر کار می رفت یا از خانه کار میکرد. سپس بعد از استراحت، حدود ساعت ۱۴ تا ساعت ۱۸ بعد از ظهر شروع به دویدن میکرد. پس از آن شام میخورد و زود میخوابید و روز بعد همه چیز تکرار می شد.
او در پایان گفت: سختترین بخش در واقع بخش ذهنی بود. اینکه ذهنتان چگونه آماده باشد بسیار مهم است.
شوهر دوسوگن نیز دونده ماراتن است و بچههای آنها نیز به ورزش علاقهمند هستند و خیلی مادرشان را حمایت کردند.
این زن ۵۵ ساله در پایان گفت یکی از سختترین لحظات زمانی بود که انگشتش پس از ۲۷ کیلومتر در رفت اما بعد از مراجعه به بیمارستان موفق شد ماراتن را در شب از نو شروع کند.
او در پایان گفت: آن روز در مجموع ۷۰ کیلومتر دویدم. آب و هوای بد، بیماری (مثل کرونا و آنفولانزا) و چالش ذهنی موانع دشواری بودند و همه را پشت سر گذاشتم.
انتهای پیام