مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهرخبرداد

مراوده ۱۹۵۰ لنج تجاری استان بوشهر با کشورهای حاشیه خلیج‌فارس

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر توسعه زیرساخت‌های اقتصاد دریامحور را از ظرفیت‌های مهم استان بوشهر دانست و گفت: این استان در عرصه تولید محصولات اقتصاد دریا محور در زمینه صنایع دریایی، محصولات و تولیدات پرورش آبزیان و صنایع فرآوری از توانمندی بالایی برخوردار است.

مهدی صفوی  روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: تکمیل ۱۰۰ طرح صنعتی با پیشرفت ۶۰ تا ۷۰ درصد و سرمایه‌گذاری ۱۱ هزار میلیارد تومان و اشتغال ۴۰۰ نفر در استان در حال اجراست.

وی با تاکید بر افزایش صنایع کوچک بر اساس اقتصاد دریا پایه در شهرک‌های صنعتی استان بوشهر افزود: ایجاد واحدهای کوچک صنعتی و خوشه‌سازی تولیدی، کمک شایانی به ایجاد حلقه‌های مفقوده در عرصه صنایع زیرساخت سیاست‌های اقتصاد دریا محور می‌کند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر، نوسازی و بازسازی واحدهای شناورسازی را از برنامه‌های مهم دانست و بیان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی به این واحدهای صنعتی ۷۵۰ میلیون دلار طی سه سال تسهیلات پرداخت می‌شود.

صفوی، تجارت دریایی با شناورهای سنتی از طریق بنادر استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: اکنون یک‌هزار و ۹۵۰ لنج تجاری استان بوشهر با امارات متحده عربی، قطر، کویت و دیگر کشورهای حاشیه خلیج‌فارس مراودات تجاری و بازرگانی دارند.

وی بیشترین مبادله تجاری این شناورها را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: این لنج‌ها و شناورها همچنین با بنادر کشور چین ارتباط تجاری دارند و در بین بنادر امارات متحده عربی بندر جبل‌علی بالاترین حجم مبادلات کالا را دارد.

مدیرکل صمت استان بوشهر با بیان اینکه ۳۵ درصد لنج‌های صیادی شامل ۲ هزار شناور آن متعلق به استان بوشهر است خاطرنشان کرد: این شناورها سالانه ۶۵ هزار تن انواع آبزیان در خلیج‌فارس و دریای عمان صید و روانه بازار می‌کنند.

وی ایجاد شرکت‌های تخصصی دریایی برای خدمات‌رسانی بهتر و با کیفیت‌تر به حوزه اقتصاد دریاپایه را از جمله برنامه‌ها دانست و با اشاره به تکمیل طرح‌های صنعتی نیمه تمام تصریح کرد: در راستای حمایت تکمیل واحدهای صنعتی نیمه‌تمام برنامه مهمی تدوین و اجرایی شده است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۹ دی ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۰
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1403102920861
  • خبرنگار : 50963