سینا ساریخانی امروز، ۲۹ دیماه با بیان این مطلب گفت: صنعتگران و فعالان اقتصادی خواستار تحرک و تلاش بیشتر از سوی مدیریت عالی استان و شهرستانها هستند تا بتوانند از این بن بست و رکود اقتصادی خارج شوند تا فرصتی دوباره برای رشد و شکوفایی فارس فراهم کنند.
وی افزود: دلگرمی و خشنودی سرمایهگذاران، تولید کنندگان و صنعتگران از انتخاب فرمانداران استان فارس که فاکتور انتخاب آنها شایستهسالاری، پاکدستی، تجربه، تخصص و تعهد گزینه اصلی استاندار فارس برای انتخاب بوده است.
عضو شورای عالی استانها اظهار کرد: امید و انگیزه در دل سرمایهگذاران و تولید کنندگان بیشتر شده است و اگر آرامش خاطر، انگیزه و روحیه در سرمایهگذاران، تولید کنندگان، کشاورزان، دامداران، بازاریان و صنعتگران ایجاد شود، اقتصاد کشور شکوفا شده و رونق تولید و اشتغال به جامعه بازمیگردد.
ساریخانی با بیان اینکه استان فارس، با وجود ظرفیتها و پتانسیلهای بالقوهاش، در حال حاضر در شرایط نامطلوب اقتصادی قرار دارد، افزود: عدم توجه به سرمایهگذاری، تعطیلی پروژههای کلیدی و دلسردی و ناامیدی سرمایهگذاران، همگی نشاندهنده نیاز فوری به تغییر رویکرد و سیاستهای اقتصادی است. باید تجدید نظر اساسی و زیربنایی در مدیریت اقتصادی منطقه ایجاد شود.
وی اظهار کرد: فارس همواره به عنوان یکی از قطبهای اقتصادی، صنعتی، گردشگری مهم کشور به ویژه در بخشهای صنایع تولیدی، معدنی، شیمیایی، صنایع دستی، گردشگری، محصولات کشاورزی، دامی، باغی و گلخانهای مطرح و از جایگاه و توانمندی بالایی در این عرصهها برخوردار است.
نماینده استان فارس در شورای عالی استانها تصریح کرد: با توجه ویژه به ذخایر عظیم معدنی و صنایع تبدیلی و تکمیلی و بهرهبرداری اصولی از مواد معدنی و محصولات کشاورزی و دامی میتوان گامهای بلند و موثری در جهت توسعه و رونق تولید و اشتغال استان پهناور فارس برداشت.
وی اضافه کرد: عدم حمایت معنوی و مادی دولت و کمبود صنایع تبدیلی و تکمیلی برای فراوری محصولات معدنی، کشاورزی و دامپروری از جدیترین مشکلات صنایع تولیدی است که نه تنها سودآوری معادن و صنعت کشاورزی و دامی را با چالش جدی مواجه کرد استه، بلکه به خام فروشی و واردات انواع فرآوری شده مواد معدنی و محصولات کشاورزی روبهرو هستیم و یا مواد معدنی و کشاورزی با ارزش افزوده پایین تولید و صادر میشود.
عضو شورای اسلامی استان فارس تصریح کرد: خامفروشی و کمبود صنایع تبدیلی و تکمیلی نه تنها به اقتصاد استان آسیب میزند، بلکه نسلهای آینده نیز با مشکل بزرگی روبهرو خواهند شد. با نگاه و سیاست جدید استاندار و تعامل و همکاری همه دستگاههای دولتی و بخش خصوصی میتوان این وضعیت را بهبود بخشید و تحولات اقتصادی جدیدی را شاهد باشیم.
ساریخانی با بیان اینکه همکاری بخش خصوصی در کنار بخش دولتی در جهت کاهش موانع تولید و بهبود شرایط اقتصادی فارس میتواند روند روبه رشد را سریعتر کند، گفت: کاهش نرخ بیکاری در شاخصهای اقتصادی استان و حرکت پویا در بهبود شرایط اقتصادی در کنار ایجاد ارزش افزوده و اشتغال مولد و تولید محصولات صنعتی نوین و ایجاد صنایع کوچک و بزرگ در حوزه تولیدات و محصولات مختلف در استان، نقش موثری در بهبود شاخصهای اقتصادی فارس خواهد داشت.
به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شورای عالی استانها، عضو کمیسیون اقتصادی و برنامه و بودجه شورای عالی استانها اظهار کرد: نگرش جدیدی که میتواند در خروج استان از اقتصاد چند محصولی و متکی به خامفروشی نقش سازندهای ایفا کند، با تجدیدنظر اساسی و اصولی در مدیریت و نظارت صنایع تولیدی و معدنی استان و با برنامهریزی جامع و کاربردی به بیثباتی کلان اقتصادی استان پایان دهیم، چرا که بخش معدنی، صنعتی، کشاورزی، دامپروری و گردشگری به عنوان زیربنای اقتصادی فارس برای آنکه از بالقوه به بالفعل تبدیل شود، نیازمند تلاش و فعالیتهای تخصصی و مطالعاتی وسیعی است.
انتهای پیام