حجتی در گفت وگو با ایسنا، افزود: ساخت این پست با اعتبار ۹ میلیون یورو به منظور پایداری شبکه برق در صنایع پایین دست انجام شد.
وی گفت: پست برق شهرک پتروشمی مکران نه تنها نیاز صنایع بزرگی مثل فولاد مکران را تامین خواهد کرد بلکه مازاد آن به مدار برق سراسری کشور تزریق خواهد شد.
صالحی نماینده مدیراجرایی طرح پست برق شهرک پتروشمی مکران نیز گفت: این پست در دو مرحله و در مجموع با ظرفیت تولید ۵۰۰ مگاوات برق طراحیشده است که فاز اول آن معادل سه واحد نیروگاهی ظرفیت تولید برق دارد.
همچنین مدیرعامل شرکت توسعه پتروشیمی نگین مَکُران هم به ایسنا، گفت: حدود ۱۰ میلیارد یورو در هاب سوم پتروشیمی نگین مَکُران با هدف ساخت مجتمعهای پتروشیمی و تکمیل زنجیره ارزش گاز متان سرمایهگذاری شده به طوری که در پایان تکمیل فازهای شهرک پتروشیمی دیگر شاهد خامفروشی محصولات پتروشیمی نخواهیم بود.
علیرضا منیری اظهار کرد: شهرک پتروشیمی مَکُران مشتمل بر ۶ ابرپروژه و ۲۲ واحد پتروشیمی کاربردی در ادامه زنجیره پیشبینی شده که با برنامهریزی صورت گرفته تا تابستان ۱۴۰۴ یوتیلیتی مورد نیاز واحدها شامل آب، برق، بخار و سایر سرویسهای جانبی به همراه ۲ واحد پتروشیمی به مدار تولید وارد میشوند.
وی افزود: دانش تولید شده در هاب سوم پتروشیمی کشور، سرمایهای ارزشمند است و صنعت پتروشیمی در کشور ۶۳ ساله شده و ۲ هاب پتروشیمی قبلی یعنی ماهشهر و عسلویه توسط دولت راهاندازی شدهاند.
مدیرعامل شرکت توسعه پتروشیمی نگین مَکُران گفت: یکی از اقدامات توسعه دهنده اصلی شهرک پتروشیمی مَکُران، به کارگیری نیروهای بومی است به طوری که سقف نیروی کار شاغل در این شهرک پتروشیمی از پنج هزار نفر عبور کرده که بیش از ۵۰ درصد این افراد از جامعه بومی به کارگیری شدهاند.
انتهای پیام