ابراهیم شیرانی امروز ۲۹ یماه با اعلام این خبر به رسانههای چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: با توجه به شرایط اقلیمی حادث شده در استان طی چند دهه گذشته و کم شدن میزان بارشها به طبع یکی از موضوعاتی که توسط سازمان جهاد کشاورزی به عنوان اولویت در حال پیگیری بوده، بحث تغییر الگوی کشت محصولات پرآب به کم آب، بهرهوری بهتر از آب و همچنین ایجاد اشتغال و بالا بردن تولید است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه بررسی و تناسب اراضی برای کشت بیش از ۱۰ گونه گیاه دارویی بومی و اندمیک استان با هماهنگی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صورت گرفته است، افزود: مطالعات آن آماده و قابل استفاده برای بهرهبرداران این بخش است.
شیرانی ادامه داد: کشت انواع گیاهان دارویی به صورت پایلوت در نقاط مختلف استان که سبب ترویج و توسعه برخی از گونههای گیاهان دارویی به ویژه کشت موسیر شده است که در حال حاضر در شهرستان کوهرنگ سطح زیر کشت آن در دیمزارهای کم بازده به بیش از ۴۵۰ هکتار رسیده است.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان با اشاره به همکاری بخش باغبانی با بخش تحقیقات گیاهان دارویی و تهیه کتابچه برای ۴۲ گونه گیاهان دارویی قابل کشت در استان از مرحله کاشت تا برداشت، خاطرنشان کرد: این کتابچه در اختیار بهرهبرداران جهت استفاده و کشت بهینه انواع گیاهان دارویی قرار میگیرد.
انتهای پیام