حمیدرضا حسن زاده در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: وقتی لیست جدید تیم ملی فوتبال ایران برای اردوهای جدید اعلام شد و هیچ بازیکنی از تیمهای خوزستانی در این لیست حضور نداشت، آنقدر ناراحت شدم که یک لحظه احساس کردم فوتبال خوزستان دیگر مهد فوتبال نیست و جزو استان های درجه دوم شده است، ولی خوزستان به عنوان یکی از قطبهای اصلی فوتبال ایران، همواره استعدادهای بینظیری را به تیمهای ملی و باشگاهی معرفی کرده است و باید قبول کرد که فوتبال در این استان، تنها یک ورزش نیست، بلکه بخشی از فرهنگ، هویت و افتخار مردم خوزستان به شمار میآید.
قلعه نوعی فوتبال خوزستان را دوست دارد اما...
او بیان اینکه همگان اذعان دارند قلعه نوعی تفکرات خاصی در دعوت بازیکن به تیم ملی دارد و بازیکنان به سختی میتوانند وی را مجاب به دعوتشان به تیم ملی کنند، ادامه داد: سالها است نبود بازیکنی ثابت از خوزستان در تیمملی نشان از اُفت فوتبال خوزستان و بازیکنان خوزستانی دارد و به جایی رسیدهایم که امیر قلعه نویی که قلبا فوتبال خوزستان را دوست دارد، بازیکن خوبی پیدا نکرده است. باید قبول کرد که فوتبال خوزستان و تیمهای خوزستانی در این سالها فروغ گذشته را نداشتهاند و همین مسئله باعث شده در سالهای اخیر محصول جدیدی از فوتبال خوزستان در ترکیب تیم ملی نبینیم، وگرنه چه کسی است که نداند نابترین استعدادهای فوتبال ایران در خوزستان بوده و هستند. ذکر این نکته نیز ضروری به نظر می رسد که متولیان فوتبال باید با آیندهنگری اصولی و ارائه راهکارها و سیاستهای برنامهریزی شده خود علاوه بر استفاده از بازیکنان غیربومی به عنوان مکمل، زمینه رشد و شکوفایی نسل جوان فوتبال استان را نیز فراهم کرده و برای به فعلیت رساندن استعدادهای بالقوه فوتبال استان از هیچ کوششی دریغ نکنند.
خوزستان همچنان تولید کننده بازیکنان مستعد است
این پیشکسوت با اشاره به اینکه مخالم که میگویند فوتبال بزرگ خوزستان دیگر مثل قبل نیست تا بتواند دسته دسته بازیکن به اردوی تیمملی بزرگسالان معرفی کند، گفت: برخلاف اینکه تیم ملی بزرگسالان کمتر بازیکن مورد توجهای از خوزستان دارد، اما در بین استانها تنها خوزستان است که همچنان تولید بازیکن میکند و تیمهای ملی در رده سنی پایه از آنها بهره میبرند؛ به طور مثال در لیست اخیر تیم فوتبال جوانان ایران ۹ نفر از خوزستان و باشگاه فولاد (عرفان درویش عالی، علی حسنی، محمد عسکری، ابوالفضل زاده عطار، یوسف مزرعه، ابوالفضل موردی، ابوالفضل محمدی، حسین کاظمی و رئوف سلطانی) حضور داشتند و در لیست تیمملی نوجوانان نیز (محمد امین حسینی، محمدرضا بنیتمیم، مرتضی علی بالدی، نوید بیرانوند و مرتضی سواری) پنج خوزستانی به اردو عوت شدند و ثابت شده که فولاد آکادمی خوبی دارد و از محصول این آکادمی هر سال استفاده می شود. در فصل جاری نیز بدون سر و صدا و جنجالهای رسانهای، بهترین مربیان در آکادمی فولاد به کار گرفته شدند و امید است که نتایج خوبی کسب شود. امیدوارم مجددا شاهد باشیم که در ترکیب ۱۱نفره تیم ملی نفرات بی شماری از خوزستان باشند. اگر خاطرتان باشد در زمان سرمربیگری حشمتاله مهاجرانی، تیم ملی با یک ترکیب کاملا خوزستانی به میدان رفت و این موید بزرگ فوتبال استان خوزستان است. به امید آن روز که استان ما دوباره به دوران طلایی اش دست یابد.
خوزستان قربانی فوتبال دستوری شده است
او با بیان این که سبک و تکنیک خوزستان قربانی یک فوتبال دستوری شده است، عنوان کرد: باید قبول کنیم فوتبال خوزستان صاحب سبک، تکنیک و قدرت است، اما امروز همه اینها در یک فوتبال بدونانگیزه و دستوری توسط بازیکنانی که معیارشان پول است، قربانی شده است، در حالی که در گذشته عشق به فوتبال بود اما امروز عشق به پول تبدیل شده است. در گذشته تعهد به کار وجود داشت، ولی امروز فلان بازیکن دائما در حال تغییر تیم است. در گذشته خلاقیت بازیکن حرف اول را می زد اما امروز این نکته حلقه گمشده محسوب میشود.
مهدیپور سبکهای مدیریت پیشرفته را در باشگاه فولاد به خوبی پیش برده است
حسن زاده با اشاره به اینکه وقتی از بزرگی فوتبال استان صحبت میشود نمیتوان از آکادمی فولاد حرف نزد و مدیر سابق این آکادمی را عامل موفقیتها و معرفی استعدادهای ناب به تیم بزرگسالان ندانست، گفت: فولاد در بحث آکادمی، سالهاست در زمره بهترینها بوده و بازیکنان بسیاری را معرفی کرده است. البته این کیمیاگری، یعنی تبدیل بازیکنان عادی به ستارههایی برای آینده فوتبال و تیم ملی همچنان ادامه دارد. شاید شما هم از جمله افرادی باشید که علی اکبر مهدیپور را در مسائل مختلف نقد کنید؛ این مدیر هم مثل خیلی از مدیران فوتبال کشور اشتباهاتی دارد، ولی باید قبول کرد یک مدیر ساختارساز و منظم است که توانسته سبکهای مدیریت پیشرفته را در این باشگاه خوزستانی به خوبی پیش ببرد و نتیجه سرمایهگذاری باشگاه فولاد بر تیمهای پایه نیز راهیابی چندین بازیکن به تیمهای ملی است که این امر نشان میدهد استعداد و پتانسیل بازیکن در استان خوزستان وجود دارد و بی انصافی است از موفقیتهای گذشته و حال آکادمی فولاد حرف بزنیم ولی اسمی از فعالیتها و تلاشهای شبانه روزی مهدیپور نیاوریم. او هر چه باشد برابر هجمههای ناجوانمردانه صبر کرد، حاشیهها را شکست داد و حالا تبدیل به مدیری شده که فوتبال خوزستان به امثالش افتخار خواهد کرد. ان شاءالله این باشگاه با مدیرانی چون هوشنگ نصیرزاده، علی اکبر مهدی پور و سیاوش بختیاری زاده به روزهای خوب خود در لیگ برتر بزرگسالان و لیگ های پایه تداوم ببخشد.
انتهای پیام