«جبار فتاحی» سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بدره، ضمن تشریح عملکرد این واحد تولیدی اظهار کرد: این کارگاه با ظرفیت سالانه ۱۵۰ تن مواد اولیه و تولید ۹۰ تن محصولات استحصالی، نقشی مهم در زنجیره تأمین صنایع نساجی ایفا میکند، پشم خام مورد نیاز این واحد از شهرستانهای بدره، درهشهر، آبدانان و دیواندره کردستان تأمین میشود.
وی افزود: این طرح برای ۶ نفر بهصورت مستقیم و برای ۵۰ تا ۶۰ نفر دیگر بهصورت غیرمستقیم اشتغالزایی ایجاد کرده است.
مهندس علایی مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهادکشاورزی استان در این بازدید، درآمد خالص سالانه این طرح را بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان برآورد کرد و یادآور شد: این کارگاه در سال ۱۳۹۸ با دریافت ۴۸۰ میلیون تومان تسهیلات ثابت آغاز به کار کرده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان ایلام، «همایون مظاهری» معاون برنامهریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان نیز با ابراز رضایت از عملکرد کارگاه، بر حمایتهای بیشتر تأکید کرد و از تخصیص اعتبارات سرمایه در گردش از محل تسهیلات تبصره ۱۸ به منظور تقویت فعالیت این واحد خبر داد.
در این بازدید مقرر شد به منظور توسعه کارگاه و رفع محدودیتهای موجود و همچنین تقویت صنایع تبدیلی منطقه و ایجاد ارزش افزوده در بخش کشاورزی شهرستان بدره، انتقال آن به فضایی مناسبتر در شهرک صنعتی بدره در دستور کار قرار گیرد.
از مهمترین محصولات این واحد میتوان به نخ تولیدی برای فرش، گلیم و جاجیم اشاره کرد، همچنین بخشی از محصولات، مناسب تولید لحاف، تشک و بالش برای مناطق سردسیر کشور است.
انتهای پیام