سخنگوی وزارت دفاع:

عرصه سایبری و حوزه فضای مجازی، پنجمین عرصه در نبرد جهانی است

معاون برنامه‌ریزی راهبردی و سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه عرصه سایبری و حوزه فضای مجازی پنجمین عرصه در نبرد جهانی است، گفت: امروز رسانه و حوزه سایبر و فضای مجازی جایگاه اثرگذار و شاخصی در سطح جهان دارد.

سردار رضا طلایی‌نیک پنجشنبه ۲۷ دی در یادواره شهید رسانه و شهدای شاخص سال ۱۴۰۳ ملایر، که با حضور گسترده و باشکوه نیروهای نظامی و انتظامی، خانواده معظم شهدا و ایثارگران و جانبازان، اقشار مختلف مردم ولایتمدار ملایر در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، افزود: جنگ سایبری در زمان نبرد ویتنام با آمریکا کلید خورد و اما امروز به یکی از حوزه‌های قدرتمند در جهان تبدیل شده است.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با جهاد تبیین مسئله جنگ ترکیبی و شناختی، اظهار کرد: فعالان این حوزه، امروز در خط مقدم نبرد با آمریکا و اسرائیل قرار دارند.

طلایی‌نیک با تاکید بر اینکه ما در جنگ سایبری نیاز به تقویت رسانه‌ها و فضای مجازی و هوشمندسازی دولت و ملت داریم، اظهار کرد: بصیرت افزایی و ولایت‌مداری در این راستا باید نهادینه شود و اقشار مختلف مردم باید در جنگ سایبری مسئله زمان‌شناسی و تکلیف‌مداری را در سرلوحه کار خود قرار دهند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه اکنون ایران در خط اول قدرت نظامی خاورمیانه قرار دارد، خاطرنشان کرد: ما سال‌هاست که با تکیه بر توانمندی جوانان داخلی در عرصه علمی نظامی و فناوری رتبه اول منطقه هستیم، پس این پتانسیل در درون کشور وجود دارد که بتوانیم با تکیه بر توانمندی داخلی مشکلات اقتصادی را حل کنیم.

معاون برنامه‌ریزی راهبردی و سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه متاسفانه در زمینه مسائل اقتصادی مدیریت‌ها ضعیف بوده که باید اصلاح شود، افزود: در این زمینه تکیه بر توانمندی‌های داخلی و پتانسیل نخبگان و دانشمندان می‌تواند راهگشا باشد.

طلایی‌نیک با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۰۰ دانشگاه در حوزه مسائل دفاعی و ۱۳۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زمینه ساخت قطعات صنعت دفاعی با وزارت دفاع همکاری مستقیم دارند، افزود: ایران در حوزه صنعت و فناوری مسائل دفاعی بسیار پیشرفته است.

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در بحث تحقق گام دوم انقلاب خاطرنشان کرد: اهتمام به علم و پژوهش، تقویت معنویت و اخلاق، رشد اقتصادی، پاسداشت استقلال و آزادی عدالت و مبارزه با فساد، عزم ملی و روابط خارجی هدفمند و هوشمند، مرزبندی با دشمنان و گسترش سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی باید با جهاد همه جانبه و هوشمندانه در سطح کشور تحقق یابد.

طلایی‌نیک با اشاره به اینکه امروز رسالت همه ما در حوزه رسانه بسیار بزرگ و سخت است، افزود: تک تک افراد جامعه می‌توانند در بحث جنگ رسانه‌ای و جهاد تبیین نقش اثرگذاری داشته باشند.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید علی‌محمد عسگرزاده به عنوان شهید رسانه ملایر و شهدای شاخص شهرستان سید رحمت‌الله سلطانی و سید حجت‌الله سلطانی، بیان کرد: ۱۱۰۰ شهید والامقام ملایر، سرمایه اصلی و ارزشمند این شهرستان به عنوان دیار رزمندگان و مجاهدان در راه خدا به شمار می‌آید.

معاون برنامه‌ریزی راهبردی و سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه ما امروز باید یاد و خاطره وصایا، اندیشه، مکتب و سبک زندگی شهدا را سرمشق خود قرار دهیم، افزود: از شهدای صدر اسلام، شهدای کربلا و عاشورا گرفته تا شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم و مدافع وطن؛ همگی چراغ راه ما هستند و کمک می‌کنند که ما مسیر درست را گم نکنیم.

وی با تاکید بر اینکه خانواده شهدا چشم و چراغ ملت هستند، ادامه داد: در این میان حضرت زینب(س) اسوه مقاومت به شمار می‌رود؛ او کسی است که به تمام معنا یک رسانه واقعی بود.

طلایی‌نیک با بیان اینکه نخستین پایه شخصیتی حضرت زینب، خانواده ایشان است، افزود: این حضرت در خانواده نبوی علوی و فاطمی پرورش یافت و امروز مادران همسران و خواهران شهدا «زینب‌های زمانه ما» به شمار می‌روند.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه تربیت خانوادگی و نوع پرورش خانواده شهدا بر روی عاقبت بخیری آنها تاثیر مستقیم داشته است، اظهار کرد: خانواده معظم شهدا با تأسی از حضرت زینب(س) فرزندان شهدا را به بهترین نحو پرورش داده و تقدیم جامعه کرده‌اند.

طلایی‌نیک با بیان اینکه حضرت زینب(س) رسالت عظیم اطلاع‌رسانی پیام مهم عاشورا و کربلا را بعد از شهادت برادرش به بهترین نحو انجام داد، افزود: همه شهدای ما به نوعی یک رسانه هستند و نمونه بارز آن سپهبد شهید سردار قاسم سلیمانی است، که همه ابعاد وجود و منش و سیره عملی او انعکاس دهنده ابعاد متعالی بشری در جهان است.

طلایی‌نیک با تاکید بر لزوم الگوگیری از منش، سبک زندگی و سیره عملی شهدا در جامعه کنونی، افزود: « شهید » قلب تاریخ است و حیات معنوی و جهادی عزت و سرزندگی در طول تاریخ به شهدا وابسته است.

معاون برنامه‌ریزی راهبردی و سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه عزت بالایی که خداوند به حاج قاسم سلیمانی داد، محصول اخلاص و عمل خداپسندانه او بود، افزود: شهدای ما قبل از شهادت، شهید بودند و جزء انتخاب‌شدگان درگاه حضرت حق هستند .

وی با تاکید بر اینکه مهمترین اسوه و الگوی زنان جامعه ما حضرت زینب (س) و حضرت فاطمه زهرا (س) در بحث دفاع از حق و حقیقت، استقامت و صبر در مصائب مختلف است، اظهار کرد: قطعاً برگزاری این دست یادواره‌ها نقش مهمی در جهاد تبیین دارد.

طلایی‌نیک با اشاره به اینکه یزید در برخورد حضرت زینب(س) و در برابر خطبه باشکوه این بانوی فاضله، تسلیم شد و عقب‌نشینی کرد، ادامه داد: امروز ما شاهد همین مسئله در غزه هستیم، رژیم منحوس صهیونیستی مجبور به عقب‌نشینی و آتش‌بس شده است.

وی با تاکید بر اینکه حرف آخر را در میدان نبرد کسی می‌زند که اهل مقاومت و صبر و ایستادگی باشد، خاطرنشان کرد: ملت مظلوم فلسطین، غزه و لبنان پیروز میدان نبرد بودند و تا تاریخ ادامه دارد آمریکا و اسرائیل ذلیل بشریت هستند.

این مقام مسئول به شهادت ۴۵ هزار نفر در غزه و شهادت مظلومانه ۱۷ هزار زن و کودک بی‌پناه در نبرد نابرابر رژیم صهیونیستی با غزه و لبنان اشاره و اظهار کرد: اسرائیل به دنبال تحویل گرفتن اسرای خود بود اما امروز شاهدیم که در برابر مقاومت مردم مظلوم و آزاده غزه و لبنان سر تسلیم فرود آورده و آتش‌بس را پذیرفته است.

معاون برنامه‌ریزی راهبردی و سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اشاره به اینکه خیزش افکار عمومی جهان به کمک جریان مقاومت آمد، افزود: این یک نمایی از قدرت رسانه‌ای و نهضت جهانی مقاومت است، از سوی دیگر طی ماه‌های اخیر بحران‌های زیادی در داخل اسرائیل رخ داد که سبب کوتاه شدن عمر این رژیم منحوس شده است.

طلایی‌نیک به ایجاد بحران‌های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و امنیتی در درون کشور اسرائیل اشاره و اظهار کرد: تحکیم اعتقادی جریان مقاومت امروز در سراسر جهان بیشتر شده و قدرت تاب‌آوری جبهه مقاومت افزایش پیدا کرده است.


شهدا، نمونه عالی خودشناسی بودند

در ادامه مراسم فرزند شهید رحمت‌الله سلطانی با تاکید بر اینکه همه شهدای ما نمونه عالی از خودشناسی بودند، افزود: باید امروز رهرو این عزیزان باشیم.

دکتر سید احسان سلطانی با بیان اینکه شهدا عاشق بودند و مقام عاشقی یعنی آزادگی و دل‌بریدن از همه تعلقات دنیوی، اظهار کرد: آزادگی مقام والایی است، که حاوی فهم عمیق مضامین عرفانی و انسانی است.

وی با تاکید بر اینکه امروز رسالت فرزندان شهدا بسیار سنگین است و باید الگویی برای جامعه باشیم، تصریح کرد: باید با پیروی از منش پدران خود، مسیر حق و حقیقت را پیش ببریم و به آینده متعالی ایران فکر کنیم. ‌

گذری کوتاه بر زندگی پربار شهید رسانه ملایر

در این یادواره یکی از رفقا، همکلاسی‌ها و دوستان صمیمی شهید رسانه ملایر «شهید علی محمد عسگرزاد»ه به تشریح ابعاد وجودی این فرد پرداخت و گفت: شهید عسگرزاده در سوم اردیبهشت ماه ۱۳۴۲ در خانواده مومن و متدین ملایر متولد شد و در ۱۸ مرداد ماه ۱۳۶۱ در محور بوکان ـ سقز به شهادت رسید.

مراد طاهرنیا با اشاره به رفاقت با این شهید بزرگوار در دوران کودکی، نوجوانی و جوانی خاطرنشان کرد: او فردی بسیار آرام، محجوب و کم حرف، خوش برخورد و صبور بود، ما دوران تحصیل خود را در مدرسه ابونصر فارابی گذراندیم و شهید عسگرزاده از فعالان مذهبی و انقلابی در مدرسه به شمار می‌رفت.

وی با اشاره به اینکه شهید عسگرزاده از همان دوران نوجوانی ماه‌های محرم منزلشان را به تکیه تبدیل و رفقا را برای سینه زنی و عزاداری جمع می‌کرد، افزود:  خاطرم هست که به همت یکی از معلمان مدرسه و با حضور «مرحوم شیخ محمد عباسی»؛ امام جماعت، مدت یک سال جلسه قرآن در مدرسه برپا شد و شهید عسگرزاده در تمامی جلسات حضوری فعال داشت.

طاهرنیا با بیان اینکه این شهید بزرگوار از فعالان سیاسی ملایر به شمار می‌رفت، افزود: همه اعضای خانواده ایشان محرک انقلاب بودند و در تظاهرات حضوری فعال داشتند و علی محمد نیز نقش موثری در تظاهرات دانش‌آموزی ایفا می‌کرد.

وی با اشاره به اینکه شهید عسگرزاده در دوران نوجوانی جذب حزب جمهوری اسلامی شد و در آن زمان مسئولیت بخش مجلات و کارهای رسانه‌ای را بر عهده گرفت، افزود: این شهید بزرگوار به دلیل فعالیت‌های انقلابی طی سال‌های ۶۰ و ۶۱ از سوی منافقان بارها مورد تهدید به ترور قرار گرفت، اما مجاهدان به کار خود ادامه داد.

طاهرنیا با تاکید بر اینکه «شهید علی‌محمد عسگرزاده» از مدافعان سرسخت خط امام و ولایت فقیه بود، افزود: او در اولین اعزام به جبهه شدیداً مجروح شد و علی رغم شدت جراحت در بار دوم اعزام خود به جبهه، در مرداد ماه ۱۳۶۱ در محور بوکان ـ سقز به شهادت رسید و پیکر مطهر ایشان در گلزار شمس‌آباد تشییع و در کنار مادرش تدفین شد.

به‌گزارش ایسنا، در حاشیه برگزاری این یادواره نمایشگاه کتاب ایثار و شهادت نیز برپا شد و مورد استقبال علاقمندان قرار گرفت.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۷ دی ۱۴۰۳ / ۱۴:۲۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403102719668
  • خبرنگار : 50038