حجتالاسلام محمدجواد محمدزاده، در گفتوگو با ایسنا ضمن فرارسیدن سالروز وفات حضرت زینب(س) یکی از مهمترین عوامل تربیت و پرورش فضیلتهای اخلاقی و نیز تثبیت و انتقال ارزشهای فرهنگی و اعتقادی را استفاده از الگوهای مناسب دانست و اظهار کرد: حضرت زینب( س) الگوی کامل برای همه نسلهای جامعه اسلامی بوده و ایشان را میتوان به عنوان بانوی متدینه و مؤمنه و مجاهد در تمام ابعاد زندگی شخصیتی برای جامعه به عنوان الگو معرفی کرد.
وی ادامه داد: اساسیترین کار برای معرفی صحیح شخصیت حضرت زینب(س) در جامعه این است که در کتب درسی و در منابر و سخنرانیها باید جایگاه زن را از نگاه قرآن تبیین و آن را شخصیتی فرهیخته در کنار مردان دانست.
حجتالاسلام محمدزاده تصریح کرد: حضرت زینب(س) الگوی مؤثر و ایستاده پای ولایت و ارزشهای دینی بود و نباید در تبیین شخصیت ایشان کوتاهی کرد.
رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان گرگان حضرت زینب(س) را پرچمدار روایتگری کربلا دانست و افزود: حضرت زینب( س) روایتگر قیام کربلا بود. ایشان اهداف و قیام عاشورا به درستی تبیین کرد. در واقع رسالت حضرت زینب(س) رسالت فصیح و بلیغ جریان قیام عاشورا بود.
وی تصریح کرد: اساسی ترین مشکل در قیامها تحریف آنها بوده اما حضرت زینب(س) بعد از قیام امام حسین(ع) با روشنگری عالمه پرده از چهره پلید یزیدیان برداشت.
حجتالاسلام محمدزاده با بیان اینکه حضرت زینب(س) واجد صفات فضیله بسیاری چون عاقله، فهیمه و محدثه و ... بوده است ولی در بین این صفات صبر آن حضرت در معنای صحیح کلمه زبانزد بوده است، گفت: صبر اقسام گوناگون دارد و ممکن شخصی در مقابل مرگ عزیز خود صبر پیشه کند و این ثواب دارد، اما صبر حضرت زینب(س) در مقابل مصیبتها صبر حرکت دهنده و امیدآفرین بوده است.
انتهای پیام