محسن صادقی، امروز (پنجشنبه ۲۷ دی ماه) در جلسه ستاد برگزاری مراسم دهه فجر استان اظهار کرد: کمیتهها باید برنامهریزی خود را بهگونهای انجام دهند که مشارکت مردم را به همراه داشته باشد. بر نوآوری و ایجاد تفاوت در اجرای برنامهها تأکید داریم و لازم است برنامهریزیها در راستای برگزاری باشکوه و با حضور اجتماعی نسل جدید باشد.
وی ادامه داد: برنامههای ایامالله دهه فجر باید محلهمحور و با مشارکت ستادها و کمیتههای برنامهریزی اجرا شود. این دهه، فرصتی مناسب برای آشنایی نسل جدید با تاریخ انقلاب است. دانشگاهها و مراکز آموزشی باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشند؛ بهویژه در شرایط جنگ شناختی - فعلی که دشمن تلاش میکند تاریخ را بهصورت وارونه به نسل جدید معرفی کند. همچنین، آموزش و پرورش باید در دروس تاریخ و فعالیتهای مرتبط با این دهه به این موضوع تمرکز ویژهای داشته باشد.
صادقی پیشنهاد داد: معاونت سیاسی نشستی با خانه احزاب و تشکلها برگزار کند تا نقش تشکلها و احزاب سیاسی در فراخوانهای مشارکتی مشخص شود. از ظرفیت فضای مجازی و شبکههای اجتماعی برای بازنشر شعارها و مفاهیم انقلاب بهره گرفته شود.
استاندار زنجان افزود: گروههای ورزشی، هیئتهای مذهبی و کارگران شرکتهای بزرگ نیز باید بهصورت بخشبندی شده و با هویت مشخص در این برنامهها حضور داشته باشند. بخشهایی مانند تبلیغات، حوزههای فرهنگی و مراکز آموزش عالی باید با در نظر گرفتن ذائقه نسل جدید برنامهریزی کنند.
وی همچنین پیشنهاد داد: زنگ انشا و مسابقات دانشآموزی با جوایز مناسب برگزار شود. همچنین راهپیمایی ۲۲ بهمن نماد جشنهای دهه فجر است و باید زمینه برگزاری باشکوه آن فراهم شود.
صادقی بر تنوعبخشی به برنامههای دهه فجر تأکید کرد و گفت: شهرداریها باید نقش مؤثری در بسترسازی برای مشارکت مردمی ایفا کنند. همچنین، گفتوگو و برنامهریزی با گروههای مرجع مانند پزشکان، دانشگاهیان، ورزشکاران، هنرمندان و نخبگان ضروری است.
نماینده عالی دولت در استان بیان کرد: دستاوردهای پیش و پس از انقلاب اسلامی قابل مقایسه نیست. مثلاً دوران ۵۰ ساله سلطنت پهلوی با تنها پنج سال اول انقلاب اسلامی قابل قیاس نیست. این دستاوردها باید بهویژه با اعداد و ارقام که تأثیرگذاری بیشتری دارد، به نسل جوان معرفی شوند. در آن دوران ۸۰ درصد جمعیت روستایی بودند و داشتن امکانات ساده مانند یک خودرو (پیکان) برای خانوادهها رؤیایی دستنیافتنی بود.
استاندار زنجان با اشاره به تقارن سالگرد انقلاب اسلامی با اعیاد بزرگ شعبانیه، گفت: این تقارن نمادین باید در برنامهریزیها لحاظ شود.
او هشدار داد: برخی جریانها با طرح شعارهای انحرافی و بلند کردن پلاکاردهایی که هدفشان ایجاد شکاف و اختلاف است، به انسجام ملی آسیب میزنند. وفاق، مهمترین نیاز کنونی کشور است. ستاد و کمیتههای دهه فجر باید برنامهریزیهای خود را بر شکوه حضور و مشارکت مردمی متمرکز کنند.
انتهای پیام