علیرضا مرادی بیستونی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به وجود حدود ۳۰۰ مرکز اقامتی، پذیرایی و بینراهی در استان، اظهارکرد: متاسفانه برخی از تاسیسات گردشگری استان به واسطه پارهای از مشکلات به شکل راکد و نیمه فعال درآمدهاند.
وی افزود: به این منظور از چندماه پیش برنامهریزیهایی صورت گرفت تا این واحدهای راکد و نیمه فعال را در سطح استان شناسایی و مشکلات آنها را احصاء کنیم که در این زمینه از روز گذشته بازدیدهای خود را آغاز کردهایم.
معاون گردشگری استان با بیان اینکه شروع بازدیدها از محور گردشگری قصرشیرین بوده، عنوان کرد: با توجه به مرکزیت قصرشیرین در غرب استان و اینکه سالانه گردشگران زیادی به این شهرستان سفر میکنند و از طرفی مسیر تردد زائرین اربعین حسینی است، بازدید از تاسیسات گردشگری این شهرستان را در اولویت قرار دادیم.
وی یکی از مهمترین ظرفیتهای گردشگری قصرشیرین را هتلهای این شهرستان معرفی کرد و گفت: در این شهرستان حدود ۱۰هتل وجود دارد که در برخی ایام سال مانند عیدنوروز و یا زمان راهپیمایی اربعین حسینی هشت مورد از آنها فعال میشوند و به ارائه خدمات میپردازند. دو مورد از آنها نیز کاملا غیرفعال هستند.
مرادی بیستونی تاکید کرد: از مجموع حدود پنج هزار تخت اقامتی که در مراکز اقامتی استان وجود دارد، حدود ۹۰۰ تخت آن مربوط به هتلهای قصرشیرین است که متاسفانه فقط در ایام نوروز و اربعین از ظرفیت آنها استفاده میشود.
وی در تشریح چرایی بسته بودن هتلهای قصرشیرین در سایر ایام سال، گفت: در حال حاضر تردد با خودروهای شخصی از مرزهای شهرستان قصرشیرین به داخل عراق صورت نمیگیرد و اگر هم کسی بخواهد از اقلیم کردستان عراق با ماشین شخصی خود از مرز پرویزخان تردد کند، باید حدود ۲۸۰ دلار بپردازد که این امر برای عراقیها به صرفه نیست.
مرادی بیستونی تاکید کرد: تردد خودروهای شخصی از مرزهای قصرشیرین میتواند زمینهای را برای رونق هتلهای این شهرستان به همراه داشته باشد.
معاون میراث فرهنگی استان با بیان اینکه ظرفیت بسیار مهم هتلهای قصرشیرین مغفول مانده، عنوان کرد: تنها راه کمک به هتلهای قصرشیرین پیگیری مسئولین استانی برای ایجاد رونق در مرزهای خسروی و پرویزخان است.
انتهای پیام