خاشی در گفت و گو با ایسنا، افزود: شروع عملیات کوله بری در استان از بهمن ۱۴۰۰ آغاز که با تعیین مباشرین از سوی فرمانداران این اقدام عملیاتی شد و در حوزه سیستان طی ۳ سال اخیر عملیات تجاری لازم در این باره صورت گرفت.
وی بیان کرد: در سال ۱۴۰۰ به عنوان اولین سال عملیاتی شدن کوله بری مجموعا از بهمن ماه تا پایان سال ۱۴۰۰ با ۸ فقره پروانه وارداتی با وزن ۸ تن ۱۲ هزار دلار در آمد حاصل استان شد.
ناظر گمرکات استان همچنین گفت: این روند در سال ۱۴۰۱ با ۱۰ فقره پروانه وارداتی به وزن ۴۶ تن بیش از ۱۱۲ هزار دلار درآمد حاصل که در سال ۱۴۰۲ با روند روبه رشد کوله بری با ۳۰۷ فقره پروانه به وزن هزار و ۹۶۳ تن بیش از ۲ میلیون دلار در آمد حاصل شد.
وی همچنین با اشاره به عملیات کوله بری در ۹ ماهه سال جاری تاکید کرد: در ۹ ماه سال جاری با ۲۱۵ فقره پروانه وارداتی با وزن حدود ۴هزار تن بیش از ۵ میلیون دلار درآمد حاصل شده است.
خاشی تصریح کرد: اقلام وارداتی کوله بران توسط مباشر مشخص و تعیین می شوند چرا که آنها در تشخیص میزان سود کالاها دخیل هستند.
وی افزود: در روش کوله بری مباشر از طرف دارندگان کارت های الکترونیکی مرزی کالاهای مورد نظر خود را وارد می کند.
خاشی اضافه کرد: چنانچه تعداد مباشرین افزایش یابد میزان بهره مندی مرزنشینان از مزایای کوله بری افزایش خواهد یافت.
وی افزود: در مرز پیشین هم به همین زودی کوله بری عملیاتی خواهد شد.
ناظر گمرکات استان همچنین گفت: در روش کوله بری هر خانوار ۴ نفره با سقف معافیت ۷۰۰ هزار تومان در ماه می توانند کالای کوله بری وارد کنند.
انتهای پیام