مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم:

با پدیده «ماندگاری تحصیلی» دانشجویان مواجه هستیم/افت تحصیلی دانشجویان را انکار نمی‌کنیم

مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه با پدیده ماندگاری تحصیلی دانشجویان تحصیلات تکمیلی مواجه هستیم، گفت: ماندگاری تحصیلی به این معنی است که یعنی دوره پژوهشی یا دفاع از رساله یا پایان‌نامه این دانشجویان زمان‌بر شده است.

حمیدرضا حسن آبادی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب به وضعیت دانشگاه ها از نظر افت تحصیلی و میزان مشروطی دانشجویان اشاره کرد و اظهار کرد: وجود پدیده مشروطی دانشجویان در دانشگاه ها را انکار نمی‌کنیم. اما اعلام آمار و ارقام های ۴۰ یا ۵۰ درصدی از میزان مشروطی دانشجویان به ویژه دانشجویان در رشته‌های فنی و مهندسی درست نیست و بعضا دانشگاه‌ها ورودی‌های یک رشته خاص را در نظر می‌گیرند و میزان مشروطی این دانشجویان را به کل دانشجویان تعمیم می‌دهند.

مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی با بیان اینکه ماندگاری تحصیلی دانشجویان باید در دانشگاه ها مورد توجه قرار بگیرد، تصریح کرد: یکی از اهداف ما در سازمان امور دانشجویان این است با ارائه خدمات مختلف میزان افت تحصیلی و مشروطی دانشجویان کاهش یابد.

حسن آبادی با بیان اینکه ما با پدیده ماندگاری تحصیلی در بین دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی(کارشناسی ارشد و دکتری) مواجه هستیم، اظهار کرد: ماندگاری تحصیلی به این معنی است که دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری پس از اینکه واحد رساله یا پایان نامه خود را دریافت می‌کنند یک زمان طولانی زمان می‌برد تا این دانشجویان از پایان نامه های خود دفاع کنند. یعنی دوره پژوهشی این دانشجویان زمان بر شده است.

وی خاطر نشان کرد: افت تحصیلی دانشجویان در دانشگاه ها وجود دارد اما وضعیت آن هنوز نگران کننده نشده است. تلاش می کنیم با برنامه های آموزشی، پژوهشی و پشتیبانی این پدیده کاهش یابد. به این منظور سازمان امور دانشجویان برای توانمندسازی دانشجویان به آنها خدمات مشاوره ای ارائه می‌دهد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۴ دی ۱۴۰۳ / ۰۷:۰۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1403102417284
  • خبرنگار : 71567