مدیرکل دامپزشکی استان تاکید کرد

لزوم ایجاد بازار و صنعت کشتار مجاز و بهداشتی در ایلام

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام از تلاش‌های فراوان این اداره‌کل برای افزایش دسترسی مردم به گوشت‌های بهداشتی و تغییر فرهنگ کشتار غیرمجاز خبر داد.

 یونس احمدی با تأکید بر اینکه کشتار غیرمجاز یک چالش فرهنگی و اجتماعی است، بر لزوم ایجاد بازار و صنعت کشتار مجاز و بهداشتی در استان تأکید کرد.

وی به لزوم تغییر نگرش مردم نسبت به کشتار سنتی اشاره کرد و گفت: ما باید به نسل جدید فرصت و آموزش بدهیم تا با فرهنگ کشتار بهداشتی آشنا شوند، هنوز نسلی داریم که معتقد است باید کشتار را با چشمان خود ببیند و این نگرش مانع از تغییر می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام با اشاره به اینکه راه مواجهه با یک فرهنگ اجتماعی که از نظر ما مشکلاتی دارد، تلاش برای تأسیس فرهنگ مقابل آن است که مشکلات قبلی را ندارد، همچنین به پیشرفت‌های اخیر استان در زمینه کشتارهای مدرن اشاره کرد و افزود: امروزه در هایپرمارکت‌های استان ایلام، گوشت‌هایی عرضه می‌شود که با استانداردهای بهداشتی در تهران و حتی جهان مقایسه می‌شود، این گوشت‌ها تحت بازرسی‌های دقیق قرار دارند و شرایط مناسبی برای عرضه دارند.

احمدی تصریح کرد: اگر شهروندی بخواهد گوشت بهداشتی و مناسب تهیه کند مراکز معتبری داریم که می‌توانند نیازهای او را تأمین کنند، این مراکز شامل هایپرمارکت‌ها، مراکز وابسته به عرضه و فروشگاه‌های زنجیره‌ای هستند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان ایلام، وی خاطرنشان کرد: با آموزش و همکاری همه نهادها، می‌توانیم فرهنگ مصرف گوشت بهداشتی را در استان نهادینه کنیم و به سمت یک جامعه سالم‌تر حرکت کنیم، این تلاش‌ها بخشی از برنامه‌های کلان اداره کل دامپزشکی استان ایلام برای ارتقای سطح سلامت عمومی و افزایش دسترسی به محصولات بهداشتی و سالم است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۳ دی ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۷
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1403102316581
  • خبرنگار :