رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس عنوان کرد

تصویب ۲۵ درصد افزایش اعتبارات ارزی برای بهره‌برداری از میادین مشترک با عربستان

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: بسیاری از دستگاه‌های نظارتی ذیل کمیسیون اصل ۹۰ هستند و تلاش ما این است که نظارت‌ها، حمایتی باشد و این نظارت، نه تنها جرأت را از دستگاه‌های اجرایی نمی‌گیرد بلکه موجب می‌شود جرأت و جسارت رفتن به میدان برای حل مسائل را در چارچوب قانون داشته باشند.

حجت‌الاسلام نصرالله پژمان‌فر در نشست شورای اداری خوزستان که امروز (۲۲ دی ماه) در استانداری برگزار شد، با گرامیداشت یاد شهدا اظهار کرد: ایستادگی و مقاومت و تقدیم ۲۴ شهید در خوزستان و دیگر شهدای این سرزمین، درسی برای جامعه بشریت امروز بود به گونه‌ای که امروز مقاومت در دنیا به فرهنگ تبدیل شده است. 

وی افزود: امروز دستگاه‌های متعدد نظارتی در کشور داریم و هر کدام بر اساس تعاریف قانونی بالادستی نظارت می‌کنند؛ تمام تلاش ما این است که نگاهی که پیش از این در خصوص دستگاه‌های نظارتی وجود داشت مبنی بر اینکه آن‌ها ترمز در اقدامات هستند و کار دستگاه‌های اجرایی را کُند می‌کنند، تغییر دهیم.  

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: بسیاری از دستگاه‌های نظارتی ذیل کمیسیون اصل ۹۰ هستند و تلاش ما این است که نظارت‌ها، حمایتی باشد و این نظارت، نه تنها جرأت را از دستگاه‌های اجرایی نمی‌گیرد بلکه موجب می‌شود جرات و جسارت رفتن به میدان برای حل مسائل را در چارچوب قانون داشته باشند.

پژمان‌فر بیان کرد: خیلی جاها در صورت ورود به مسئله‌ای، مورد قابل حل است اما گاه مشکلاتی چندین سال به دلیل تلقی اشتباه از قانون حل نشده بودند که تلاش کردیم طبق همان قانون، تسهیل‌کننده و تسریع‌دهنده کارها باشیم. 

وی افزود: تلاش بر این است این مدل نظارتی به دیگر دستگاه‌های نظارتی سرایت داده شود و آن‌ها را متقاعد کنیم از روش‌های گذشته که گاهی سختگیری کار را با چالش مواجه می‌کرد، عبور کنیم‌.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: این کمیسیون، مرجع نظام‌خواهی آحاد مردم است و با امکانات کم توانسته‌ایم گره‌گشایی کنیم و احساس امیدواری در جامعه را افزایش دهیم.

پژمان‌فر ادامه داد: کسی حق ندارد در کارها و فعالیت‌ها رفتاری داشته باشد که منجر به یاس و ناامیدی مردم شود. قانون باید مسئله مردم را حل کند و اگر در قانونی نوعی تفسیر ظاهر شود که موجب کند شدن حرکت‌ها می‌شود، باید اصلاح شود. 

وی تصریح کرد: در موضوعات مختلف آمادگی داریم این کار را انجام دهیم. مجلس، ریل‌گذار کشور است و جاهایی که نیاز است، حتما قانون اصلاح می‌کند. 

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در خصوص سوختن گازهای مشعل (فلرهای نفتی) بیان کرد: در این زمینه عقب‌افتادگی‌هایی وجود دارد و وزیر نفت متعهد شد تا پایال سال ۱۴۰۴ گازهای همراه نفت بیدبلند و کارون جمع‌آوری شوند. ۳.۵ میلیون مترمکعب مشعل در مارون و ۱۰ میلیون مترمکعب مشعل در بیدبلند باید جمع‌آوری شوند و ضمن حفظ سرمایه‌ها و درآمدزایی، سلامت مردم حفظ شود.

وی در خصوص مسئله پرژوه‌های نمک‌زدایی گفت: پروژه نمک‌زدایی طبق جدول زمان‌بندی باید انجام شود و اگر این کار عملیاتی شود ۱۰۰ هزار بشکه نفت به ظرفیت تولید افزوده خواهد شد. حل مشکلات این پروژه را پیگیری می‌کنیم. 

به گزارش ایسنا، پژمان‌فر در خصوص تاسیسات نفتی دریایی هم گفت: در خصوص میادین مشترک با عربستان از سال ۹۰ اشکالاتی وجود داشت و سکو ساخته نشده که با پیگیری‌ها، اصلاحیه ۲۵ درصد افزایش اعتبارات ارزی مصوب شده است و باید با سرعت این کار انجام شود. 

انتهای پیام 

  • شنبه/ ۲۲ دی ۱۴۰۳ / ۱۵:۵۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403102216250
  • خبرنگار : 50225