معاون اجتماعی و فرهنگی فرماندهی انتظامی استان:

۷۱ درصد از نزاع‌ها با کمک روانشناسان نیروی انتظامی در آذربایجان‌شرقی منجر به سازش شده است

معاون اجتماعی و فرهنگی فرماندهی انتظامی استان از ارائه خدمت مشاوره به ۳۳ هزار و ۴۱۳ نفر در کلانتری های آذربایجان‌شرقی خبر داد و گفت: بالغ بر ۸۱ درصد مشاوره ها مربوط به کلانشهر تبریز است که با تلاش ۶۵ روانشناس حدود ۷۱ درصد از نزاع و درگیری‌ها منجر به صلح و سازش شده است.

سرهنگ علی اکبریان آذر روز پنجشنبه ۲۰ دی ماه در نشست خبری از عملیاتی کردن سند تحول راهبردی نیروی انتظامی خبر داد و تشریح کرد: ۴۰ ماموریت، ۱۷ نقش و ۲۶ کارکرد در این سند درنظر گرفته شده که مهم‌ترین آن برقراری نظم و انتظام عمومی، دیده‌بانی هوشمند و فراگیر، هشداردهی مخاطرات به مردم و مسئولین، دفاع از حقوق حاکمیت و مردم، حکمرانی متعالی مردم بر مردم کمک به تحکیم‌های اجتماعی و مقابله با ناهنجاری های اجتماعی، کمک به تقویت وحدت و وفاق ملی، افزایش احساس امنیت فضای حقیقی و مجازی و همکاری با اصناف و بازار در پیشگیری از تبدیل مسائل صنفی به امنیتی از جمله محورهای شاخص اجرایی این سند جامع است.

وی بیشترین عامل طلاق را عدم آشنایی زوجین با مسائل زناشویی دانست و افزود: ما هر ماه کارگاه آموزش مشاوره‌ای برگزار می‌کنیم که اگر اقدامی بدون آموزش باشد نتیجه‌ای نخواهد داشت.

اکبریان آذر، به مزیت‌های مرکز مشاوره نیروی انتظامی اشاره کرد و گفت: رایگان بودن، تدوین اطلس اجتماعی بر اساس آسیب های اجتماعی، بررسی موارد خاص اجتماعی همچون خودکشی و جلوگیری از پرونده های ارجاعی به دستگاه های قضایی از جمله مزایای این مراکز است.

وی از تولید ۲۵ فیلم کوتاه در قالب انیمیشن بر اساس موضوعات اطلس اجتماعی از جمله طلاق، اعتیاد و بیماری های روحی و روانی خبر داد و گفت: در ۹ ماهه سال جاری یک هزار و ۱۳۸ مسئله اجتماعی را مورد بررسی قراره داده و اقدام آموزشی در خصوص آنها انجام داده‌ایم.

وی از راه‌اندازی مرکز مشاوره تلفنی نیروی انتظامی استان خبر داد و گفت: مرکز مشاوره تلفنی ۰۹۶۵۸۰ نیروی انتظامی آماده کمک‌رسانی به مسائل اجتماعی و فرهنگی شهروندان است.

معاون اجتماعی و فرهنگی نیروی انتظامی استان تصریح کرد: قرارداد اجتماعی قراردادی است که در آن یک فرد وقتی که می‌خواهد از خدمات اجتماعی بهره‌مند شود باید در تامین امنیت جامعه ایفای نقش کند.

وی به همکاری و همراهی با نسل جوان جامعه تاکید کرد و گفت: از سال ۱۳۸۰ معاونت اجتماعی و فرهنگی نیروی انتظامی در راستای تاثیرگذاری بر افراد و اجتماع تشکیل شده است.

وی به همکاری اصحاب رسانه و مردم با قرارگاه هجرت در جهت جمع آوری اتباع غیر مجاز تاکید کرد و گفت: حدود یک هزار و ۲۰۰نفر اتباع غیر مجاز در ماه‌های گذشته در استان دستگیر شده‌اند که اکثرا در حوزه مرغداری و معدن فعالیت می‌کردند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۰ دی ۱۴۰۳ / ۱۴:۱۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403102015105
  • خبرنگار : 50627