فرستاده ترامپ: آزادی اسرا برای ترامپ اولویت دارد

یک رسانه‌ عبری به نقل از منتخب «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا به عنوان فرستاده ویژه در امور غرب آسیا گزارش داد که آزادی اسرا، مسأله‌ای است که برای شخص ترامپ قبل از روی کار آمدنش اهمیت زیادی دارد و اگر اسرا آزاد نشوند عواقب خطرناکی وجود خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی به نقل از «استیون ویتکاف» که از سوی دونالد ترامپ برای سمت فرستاده ویژه آمریکا به غرب آسیا معرفی شده، گزارش داد که ترامپ دستورالعمل‌هایی به او مبنی‌بر اعمال بیشترین فشار جهت دستیابی به توافق با جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) صادر کرده است.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، ویتکاف همچنین تصریح کرد: دونالد ترامپ راهکار دیپلماتیک را در ارجحیت قرار داده اما در صورتی که این اتفاق رخ ندهد، پیامدهای وخیمی وجود خواهد داشت.

وی ادامه داد، آزادی اسرا برای دونالد ترامپ قبل از مراسم تحلیف اولویت دارد.

از سوی دیگر، رسانه‌های رژیم اشغالگر گزارش دادند: بیش از ۸۰۰ خانواده سربازان اسرائیلی در غزه از بنیامین نتانیاهو (نخست‌وزیر این رژیم) خواستند به جنگ پایان دهد.

ویتنکاف روز سه شنبه گفته بود: واقعاً امیدوارم تا مراسم تحلیف چیزهای خوبی را از طرف رئیس جمهور اعلام کنیم.

وی افزود که مذاکره‌کنندگان در خصوص آتش‌بس در غزه در مسیر «پیشرفت‌های زیادی» درباره توافق برای آزادی اسیران صهیونیست هستند.

ویتکاف ادامه داد: رئیس جمهور، آبروی ایشان و صحبت‌هایشان عامل پیشبرد این مذاکرات است، بنابراین امیدواریم همه چیز به نتیجه برسد و بتوانیم جان عده‌ای را نجات دهیم.

طبق گزارش اسکای نیوز عربی، نام و چهره استیون ویتکاف در هفته‌های آینده برای مردم غرب آسیا آشنا خواهد شد، زیرا دونالد ترامپ، در اواخر نوامبر گذشته او را به عنوان فرستاده ویژه در این منطقه منصوب کرد.

با این مأموریت، ویتکاف مسؤول پرونده مذاکرات بین اسرائیل و حماس در مورد آتش‌بس غزه و توافقنامه تبادل اسیران است.

این مرد یهودی اهل نیویورک است، سابقه طولانی در هنر مذاکره دارد و یک سرمایه دار املاک و مستغلات در ایالات متحده است.

 ترامپ او را به دوحه فرستاده تا پرونده آتش‌بس را ۲ هفته قبل از روی کار آمدن رسمی خود، در حالی که «جو بایدن»، رئیس‌جمهور فعلی، هنوز در کاخ سفید است و فرستاده بایدن در این سمت به نام برت مک گورک همچنان در این مذاکرات حضور دارد، به سرانجام برساند.

طی ماه‌های گذشته قطر، مصر و آمریکا مذاکراتی را برای توافق آتش‌بس در غزه رهبری کردند اما نتیجه‌ای نداشت.

جنبش حماس بارها موافقت خود را با آتش‌بس اعلام کرده اما «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با مطرح کردن درخواست‌های جدید، در مسیر مذاکرات سنگ‌اندازی می‌کند.

در پی این کارشکنی رسانه‌های صهیونیستی سه‌شنبه اعلام کردند که ۱۱۲ نفر از عضای خانواده‌های اسرای صهیونیست در نوار غزه شکایتی را علیه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر در دادگاه عالی این رژیم ارائه کردند.

خانواده‌های اسرای صهیونیست در شکوائیه تنظیم شده، نتانیاهو را به رها کردن اسرا و مانع تراشی در مسیر دستیابی به توافق تبادل اسرا متهم کرده‌اند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۰ دی ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403102014993
  • خبرنگار : 71588