سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی تاکید کرد

ضرورت توجه به دیپلماسی علمی و بین‌المللی شدن آموزش و پژوهش در دانشگاه‌ها

سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی بر ضرورت توجه به دیپلماسی علمی و بین المللی شدن آموزش و پژوهش در دانشگاه‌ها تاکید کرد و گفت: همکاری با کشورهای همسایه و نهادهای بین‌المللی در زمره اولویت‌های اصلی دانشگاه علامه طباطبائی قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، شجاع احمدوند در اختتامیه هفته پژوهش و رونمایی از کتاب علامه طباطبایی دانشگاه علامه طباطبائی که در پژوهشگاه صنعت نفت ایران برگزار شد به اهمیت پژوهش در دانشگاه  اشاره کرد و گفت: دانشگاه علامه طباطبایی به عنوان خانه اندیشمندان، دانشمندان علوم انسانی و اجتماعی است که تلاش کردیم برای سال آینده در حوزه پژوهش برنامه های منسجمی را تدوین کنیم.

وی در ادامه به دو بخش اساسی نهاد علم اشاره کرد و افزود: بخش اول شامل علوم پایه و فنی مهندسی است که ساختارهای سازمان علم را در جامعه تدوین می‌کند، بخش دوم نیز علوم انسانی است که نقش کلیدی در هدایت و ریل‌گذاری علمی دارد.

سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه علوم انسانی به فهم و تبدیل مسائل جامعه کمک و نیازهای جامعه را شناسایی می‌کند، گفت: بسیج منابع برای تحقق نیازهای جامعه امری بسیار مهم است در این راستا نمونه‌هایی از مدیریت و ساماندهی حقوق مردم وجود دارد بنابراین با به رسمیت شناختن نقش علوم انسانی به عنوان غایت‌گذار در جامعه می توان به این مدیریت دست یافت براین اساس باید تلاش بیشتری ذر این زمینه صورت بگیرد.

وی در ادامه بر ضرورت بررسی و حمایت از بین‌المللی شدن آموزش و پژوهش در دانشگاه‌ها همچنین همکاری‌های بین‌المللی تأکید کرد و گفت: در این راستا، همکاری با کشورهای همسایه و نهادهای بین‌المللی از جمله اولویت‌های اصلی دانشگاه علامه طباطبایی است. به عنوان مثال، عضویت در شبکه دانشگاه‌های حوزه راه ابریشم و بنیاد بین‌المللی کنفوسیوس به عنوان نقاط قوت در این عرصه مورد تاکید قرار گرفته است.

احمدوند به اهمیت دیپلماسی علمی و تعامل با وزارت علوم و وزارت خارجه اشاره کرده و گفت: بایذ بتوانیم از استادان و دانشجویان در مجامع علمی بین‌المللی حمایت کنیم. همچنین برگزاری اجلاس‌های سطح بالا که تأثیر مثبتی بر رنکینگ بین‌المللی دانشگاه دارد، نیز باید از دیگر اولویت های دانشگاه علامه طباطبائی باشد.

احمدوند گفت: تاسیس صندوق پژوهش و فناوری و سازمان توسعه و سرمایه‌گذاری به عنوان اقدامات مهم برای حمایت از پژوهشگران است، این صندوق به دنبال ایجاد همکاری بین دانشگاه و بخش خصوصی برای تأمین منابع مالی و تسهیلات پژوهشی است.

وی، همچنین به برنامه‌های راهبردی پیشین دانشگاه علامه طباطبائی اشاره کرده و اظهار کرد: در این راستا اهداف و برنامه‌هایی تدوین شده است که امیدواریم با تلفیق ایده‌های جدید، گام‌های مؤثری در راستای پیشرفت دانشگاه برداشته شود.


انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۰ دی ۱۴۰۳ / ۱۰:۰۳
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1403102014862
  • خبرنگار : 71567