رییس هیات‌ مدیره انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذای مازندران:

محصولات غذایی با هدف استانداردسازی، نمونه‌برداری و راستی‌آزمایی می‌شوند

رییس هیات‌ مدیره انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذای مازندران گفت: محصولات در پروسه استانداردسازی به شکل دوره‌ای توسط کارشناسان اداره استاندارد و سازمان غذا و دارو نمونه‌برداری می‌شوند و طبق استانداردهای هر محصول راستی‌آزمایی می‌شود.

هفدهمین سالروز تاسیس انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذای مازندران با رویکرد انتخاب مسئولان فنی و مدیران کنترل کیفیت کارخانجات صنایع غذایی مازندران چهارشنبه شب ۱۹ دی ماه با حضور مسئولان استانی، کشوری و مدیران‌عامل واحدهای تولیدی در مجتمع میزبان بابلسر برگزار شد.

رییس هیات‌مدیره انجمن در این مراسم گفت: امیدوارم در این شرایط سخت که تولیدکنندگان روزهای سخت را می‌گذرانند بتوانیم گام‌های خوبی برداریم.

محمد رزاقی افزود: با همراهی یکدیگر باید در مسیر رشد کیفیت و توسعه صنعت غذایی استان حرکت کنیم.

وی درباره استانداردسازی در صنایع غذایی استان بیان کرد: تمام محصولات غذایی ما در کارخانه‌ها تحت نظارت اداره استاندارد و علوم پزشکی بوده و مشمول استاندارد اجباری هستند.

رزاقی خاطرنشان کرد: محصولات در پروسه استانداردسازی به شکل دوره‌ای توسط کارشناسان اداره استاندارد و سازمان غذا و دارو نمونه‌برداری می‌شوند و طبق استانداردهای هر محصول راستی‌آزمایی می‌شود.

عضو هیات‌مدیره انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذای مازندران در گفت‌وگو با ایسنا درباره برگزاری این مراسم، اظهار کرد: این مراسم گرامیداشت هفدهمین سالگرد تولد انجمن بوده و هدف از برگزاری آن، تجلیل از مسئولان فنی، کارشناسان اداره نظارت بر غذا و دارو و افراد تازه بازنشسته است.

مریم نادری خاطرنشان کرد: همچنین ۴ نفر از برترین دانشجویان اثرگذار استان در زمینه صنایع غذایی در این مراسم تجلیل خواهند شد. این دانشجویان از دانشگاه‌های آیت‌الله آملی، کشاورزی ساری و دانشگاه نور بودند که پس از درخواست انجمن و بررسی عملکرد از سوی دانشگاه‌ها، انتخاب و به انجمن معرفی شدند.

نادری برگزاری سالگرد انجمن را از راه‌های تعامل و توسعه فعالیت شرکت‌های فعال استان دانست و افزود: بستر آشنایی مسئولان فنی تازه ‌وارد با انجمن را در این مراسم بنا نهادیم که فرصتی برای اشتغالزایی نیز به شمار می‌آید.

وی درباره گام‌های آینده انجمن اظهار کرد: با هدف ارتقا جایگاه مسئولان فنی در حوزه صنعت، انجمن به دنبال همکاری مشترک با دو نهاد نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در آینده نزدیک است.

نادری حضور زنان در صنعت غذایی استان را قابل‌توجه دانست و افزود: انجمن ۴۰۰ عضو دارد که بیشتر آن را زنان تشکیل می‌دهند، به‌ویژه در صنعت غذا حضور زنان همواره با رشد کیفیت و مبانی همراه بوده‌است.

وی درباره صادرات و واردات صنعت غذایی استان گفت: بیشترین صادرات محصولات لبنی و کشاورزی و در حوزه واردات، مواد خام اولیه است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۹ دی ۱۴۰۳ / ۲۳:۵۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403101914742
  • خبرنگار : 50618