رمضان پروانه در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه تمامی اقدامات مورد نیاز این مدرسه انجام شده و اکنون منتظر افتتاحیه با حضور مسئولان استانی و کشوری هستیم، افزود: برای ساخت این مدرسه الگویی در کلات ۲۵ تا ۳۰ میلیارد ریال به صورت همکاری چند جانبه ای دولت، گروههای جهاد، نهادهای اجرایی و مردم سرمایهگذاری شده است.
وی با اشاره به اینکه این مدرسه ۳ کلاسه به طور کامل هوشمند است، تصریح کرد: هر ۳ کلاس این مدرسه مجهز به دیتا و برد هوشمند شده و معلم از این طریق به دانش آموزان آموزش میدهد.
مدیر آموزش و پرورش کلات در خصوص دلایل انتخاب شهرستان کلات برای ساخت این مدرسه الگویی گفت: چون کلات به نسبت سایر مناطق مدارس سنگی بیشتری داشت موجب شد که کلات برای اجرای این پروژه الگویی در نظر گرفته شود.
وی افزود: همچنین چون قبلاً هم پروژههای خوبی در این منطقه با کمک مردم و گروههای جهادی اجرا شده بود و از سویی مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی شناخت خوبی از کلات داشتند عملاً پروژه به این شهرستان سپرده شد.
پروانه با اشاره به اینکه عملیات ساخت نخستین مدرسه الگویی کشور در ۲۸ روز کاری در کلات به پایان رسید، خاطرنشان کرد: پروژه دارای ۱۵۰ متر مربع زیربنا و ۵۰۰ متر محوطه است.
وی با بیان اینکه محوطه مدرسه آسفالت شده و دارای زمین چمن است، ادامه داد: برای بازسازی و مقاومسازی تمامی مدارس فرسوده شهرستان جلساتی را با شوراها و دهیاران و مردم عزیز داشتهایم و همه آماده همکاری هستند.
برگزاری جشن پایان مدارس سنگی در شهرستان تا مهرماه سال آینده
مدیر آموزش و پرورش کلات با اعلام اینکه طی همین هفته عملیات تخریب و ساخت ۶ مدرسه سنگی فرسوده دیگر در شهرستان آغاز شده است، گفت: هر روز در حال تخریب و شروع عملیات ساخت مدارس سنگی فرسوده شهرستان هستیم.
وی با اشاره به اینکه تلاش میشود حداقل تا ابتدای دهه مبارک فجر فونداسیون تمام ۲۵ مدرسه سنگی فرسوده در شهرستان اجرا شده باشد، تصریح کرد: اکنون یک گروه جهادی در شهرستان مستقر شده و فقط در حال اجرای فونداسیونها هستند.
پروانه از وجود ۳۰ مدرسه سنگی در شهرستان کلات خبر داد و گفت: مدارس جدیدی که در روستاها احداث میشوند بر اساس نرم جمعیت و استانداردهای جدید هستند.
وی با بیان اینکه مدارس جدید به لحاظ سرمایش و گرمایش وضعیت بسیار خوبی دارند، افزود: امیدواریم بتوانیم تا مهرماه سال آینده جشن پایان مدارس سنگی را در شهرستان کلات برگزار کنیم.
مدیر آموزش و پرورش کلات با اشاره به اینکه چون منطقه صعبالعبور است برخی مواقع برای تأمین ماشینآلات و تجهیزات، کار به تأخیر میافتد، اظهار کرد: برای گسترش عدالت آموزشی تمام تلاش خود را به کار گرفتهایم.
مشارکت ۷ میلیارد تومانی خیرین در پروژههای آموزشی شهرستان
وی با تقدیر از تمامی خیرین و گروههای جهادی برای مشارکت در احداث پروژههای آموزشی گفت: خوشبختانه در هر روستایی که تاکنون جلسه برگزار کردهایم با استقبال خوب مردم مواجه شدهایم.
پروانه اظهار کرد: قبل از این پروژه و در طی ۳ تا ۴ سال گذشته با کمک خیرین حدود ۳۰ پروژه دیگر را در سطح شهرستان ساخته بودیم و به خوبی پای کار بودند، همچنین حتی حدود دو ماه قبل عملیات ساخت سالن ورزشی روستای سررود را با کمک ۴ میلیارد تومانی از سوی خیر آغاز کردیم.
وی با بیان اینکه تاکنون خیرین به تعهدات خود عمل کردهاند، گفت: از مهر امسال تاکنون خیرین نیز بالغبر ۷ میلیارد تومان در پروژههای شهرستان کلات مشارکت داشتهاند.
مدیر آموزش و پرورش کلات با اشاره به اینکه حتی از کمک خیرینی که در خارج از شهرستان هم سکونت دارند کمکهایی گرفته شده است، گفت: پروژههای قابل توجهی اکنون با کمک خیرین در حال ساخت است.
تجهیز هنرستانها، هوشمند سازی مدارس نیازمند کمک خیرین
وی با بیان اینکه در تجهیز هنرستانها، هوشمندسازی مدارس، تجهیز آزمایشگاهها و تقویت پژوهش سراها و... همچنان نیازمند کمکهای خیرین هستیم، خاطرنشان کرد: گرچه قبلا زیرساخت مناسب برای آموزش و تربیت خیلی فراهم نبود اما در همین شرایط شهرستان کلات در حوزههای علمی و تربیتی پیشتاز بوده است.
پروانه گفت: شهرستان کلات در رویداد بینالمللی «الف تا» رتبه برتر کشور را کسب کرد، همچنین در جشنواره «الف تای مقاومت» که هفته گذشته در کرمانشاه برگزار شد این شهرستان به عنوان برتر کشور انتخاب و معرفی شد.
وی با اشاره به اینکه امسال برای اولین بار حدود ۲۸ نفر در رشته پزشکی و پیراپزشکی و ۵۰ نفر در دانشگاه فرهنگیان قبول شدند، افزود: خوشبختانه شهرستان کلات در زمینه علمی از وضعیت خوبی برخوردار است.
با توجه به تفاهم نامهای که در اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی منعقد شده است به زودی عملیات تخریب و بازسازی ۲۰ مدرسه دیگر آغاز خواهد شد و مردم شریف و دانش آموزان عزیز شهرستان کلات شیرینی این اتفاق مبارک را خواهند چشید و دیگر در شهرستان کلات دغدغهای در راستای مدارس سنگی و فرسوده نخواهد بود.
هماکنون ۷۶۷۰ دانشآموز در ۱۴۵ واحد آموزشی شهرستان مشغول به تحصیل هستند. ۴۳۸۹ دانشآموز دختر و پسر در ۹۳ آموزشگاه ابتدایی، ۱۸۵۹ دانشآموز در ۳۱ مدرسه مقطع متوسطه اول، ۴۹۶ هنرجو در ۹ هنرستان فنی و حرفهای و کاردانش و ۸۷۱ دانشآموز در ۹ مدرسه مقطع متوسطه دوم نظری تحصیل میکنند. در مجموع ۳۹۶۹ نفر از دانشآموزان پسر و ۳۷۰۱ نفر دیگر نیز دختر هستند.
انتهای پیام